Επιχορηγήσεις μέσω Περιφερειακού… δρόμου!

Με αυτό που θα γράψω δε θέλω ούτε να στεναχωρήσω αλλά και ούτε να απογοητεύσω τους παράγοντες του τοπικού, και μακάρι να μην είναι αλήθεια.

Με αυτό που θα γράψω δε θέλω ούτε να στεναχωρήσω αλλά και ούτε να απογοητεύσω τους παράγοντες του τοπικού, και μακάρι να μην είναι αλήθεια.

Έγινε πριν από λίγο καιρό μεγάλο θέμα συζήτησης η είδηση ότι μέσω κράτους η ΕΠΟ θα προωθήσει χρηματικά ποσά επιχορηγήσεων προς τις ΕΠΣ. Δε βλέπω να υλοποιείτε τίποτα, ή σχεδόν τίποτα.

Γιατί όπως μαθαίνω από τα… στρογγυλά ποσά που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι αριθμοί των χρημάτων είναι πάρα πολύ χαμηλοί! Κοινώς ‘’ψίχουλα’’ θα έρθουν, και εάν έρθουν και αυτά!

Οπότε άνθρακας ο… χρυσός! Αλλά εδώ υπάρχει και ένα φως στο… τούνελ! Που το έμαθα από έγκυρη ‘’πηγή’’, αλλά αν κάτι δε πάει καλά και δεν ισχύσει, ή αν δεν έγινε θέμα συζήτησης επίσης, θα αναλάβω την ευθύνη του ρεπορτάζ. Έχουν υπάρξει επαφές από πλευράς  Ένωσης με το Περιφερειάρχη Κρήτης, το Σταύρο Αρναουτάκη για τα οικονομικά προβλήματα των σωματείων.

Ο Περιφερειάρχης ξέρουμε όλοι πως βοηθάει όσο μπορεί με οικονομικές ‘’ενέσεις’’ τις ομάδες.

Του προτάθηκε λοιπόν αντί να δίνει συνέχεια και μεμονωμένα, να βρεθεί τρόπος να εγκρίνει χρήματα μαζεμένα, τα οποία και θα αντικαθιστούν τις επιχορηγήσεις που άλλωστε μοιάζουν με ουτοπία! Υπάρχει ελπίδα λοιπόν να δούμε να υλοποιούνται οι προτάσεις αυτές, μακάρι παιδιά!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook