Πλησιάζει η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων!

Πολλά από τα… ποδοσφαιρικά βλέμματα του Ηρακλείου θα είναι στραμμένα στη δικαστική αίθουσα την άλλη Παρασκευή!

Τη ημερομηνία έχουμε τότε παιδιά; Μα 25 Ιουλίου, και τι θα εκδικαστεί τότε παιδιά; Τα ασφαλιστικά μέτρα της ομάδας Γιάννη Τζαμούση κατά εκείνης του Νίκου Τζώρτζογλου!

Ακόμα ένα ‘’επεισόδιο’’ στο σίριαλ των πρόσφατων εκλογών της ΕΠΣΗ. Στόχος είναι από πλευράς Τζαμούση να κριθούν παράνομες οι εκλογές, οπότε και το αποτέλεσμα τους, και να συσταθεί προσωρινή διοίκηση με μέλη και των δυο πλευρών, μέχρι να ξανά οριστούν εκλογές! Θα έχει σόου η δουλειά!

Και βέβαια συνιστώ ψυχραιμία, ότι και να γίνει με το αποτέλεσμα( νάτα πάλι!) να μην υπάρξουν τίποτα… ανασκουμπώματα στα πουκάμισα και τάσεις για τίποτα… ψιλές! Πέρα από τα αστειάκια βέβαια, το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Κρίνονται πολλά για την έναρξη ή αν θέλετε της συνέχισης της αγωνιστικής περιόδου.

Τα επιχειρήματα είναι πολλά από πλευράς Τζαμούση, θα παρουσιάσει τα ‘’χαρτιά’’ της και η τωρινή διοίκηση. Και θα αποφανθεί η… έδρα του δικαστηρίου! Ουάου! Αν, λέω αν, χρειαστεί να… συγκυβερνήσουν οι δυο ομάδες στην ΕΠΣΗ μέχρι νεωτέρας, τι μπορεί να γίνει εκεί στην Ιδομενέως παιδιά! Πέντε από εδώ, πέντε από εκεί, και ένας… κυανόκρανος του ΟΗΕ!!!

Το φαντάζεστε; Προβλέπω να γίνεται του… Κοσσυφοπέδιου! Τι λες και εσύ Παναγιώτη;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook