Ήθελαν νέο και φιλόδοξο προπονητή στον Ανθεστίων!

Ο στόχος των ανθρώπων του Ανθεστίων ήταν να συνεργαστούν στο κομμάτι του προπονητή με έναν νέο άνθρωπο…

Τόσο ηλικιακά όσο και προπονητικά. Το βρήκαν στο πρόσωπο του Μάριου Ζερβίδη, όσο έχω ακούσει από ποδοσφαιρικά ‘’χείλη’’, του αρέσει πολύ το επάγγελμα αυτό, γιατί το βλέπει σαν επάγγελμα και έτσι πρέπει.

Στην ομάδα λοιπόν του Θραψανού, και θα τον δούμε για πρώτη φορά στα γήπεδα του τοπικού ποδοσφαίρου. Μέχρι τώρα ως πτυχιούχος γυμναστής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και διπλωματούχος προπονητής με το ΟΥΕΦΑ Α’ έχει δουλέψει σε ακαδημίες όπως του Παναθηναϊκού, του Αθλόπολις και του Λίντο. Αλλά έχει συνεργαστεί σε υψηλό επίπεδο επίσης δίπλα σε προπονητές όπως το Νίκο Καραγεωργίου και το Μανόλη Παπαματθαιάκη στο τιμ των Παναιτωλικού και Ξάνθης.

Δηλαδή με παραστάσεις σε Φούτμπολ αλλά και Σούπερ Λιγκ! Πριν έρθει στον Ανθεστίων πέρασε ως πρώτος προπονητής από την ομάδα Νέων(Κ 20) της Ξάνθης. Από τη πλευρά του ο νεαρός τεχνικός τόνισε, ”ευχαριστώ τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Από τη πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ να δικαιώσω την επιλογή τους”.

Και όπως διακρίνω, ο φίλος μου ο Μάνθος Κωστάκης απολαμβάνει για τα καλά το… παραγοντιλίκη μετά το ”αντίο” στη διαιτησία. Έτσι!…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook