Ο καταδικασμός και η πρόληψη της βίας

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό υπήρξε ένα θέμα στο ματς των πλέι οφ της Μινωικής με τον Αστέρα τη Μ. Τετάρτη.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό υπήρξε ένα θέμα στο ματς των πλέι οφ της Μινωικής με τον Αστέρα τη Μ. Τετάρτη.

Αφορά τη παρουσία του παρατηρητή αγώνα. Ουδεμία σχέση φυσικά έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν υπήρξε πρόβλημα ούτος η άλλος, αλλά και ο παρατηρητής δε πρόλαβε καν να μπει στο γήπεδο!

Ο παρατηρητής είναι ο Νίκος Βαϊλάκης, όπου δέχτηκε φραστική επίθεση, που τον ανάγκασε να φύγει, από το Νίκο Διλβόη. Ο οποίος είναι μεν στο Δ.Σ. της Μινωικής αλλά όχι γενικός αρχηγός.

Η πλευρά των παρατηρητών έμαθα ότι έχει προβληματιστεί έντονα, και δυσαρεστηθεί επίσης, ζητώντας να ψαχτεί το θέμα από τους αρμόδιους. Η… ιστορία μεγάλη και γνωστή από το περιβόητο παιχνίδι της Μπάρτσα με τον ΑΟΤ στο θέμα γιατρού. Καλώς ή κακός υπήρξε ένα ‘’θέμα’’ τότε, εμπλέκετε το όνομα του Βαϊλάκη. Από την ΕΠΣΗ αρχικά δεν είχαν ορίσει το Βαϊλάκη, αλλά το Βαγγέλη Νησωτάκη, όπου αδυνατούσε να πάει και το είπε την ύστατη ώρα.

Εκεί τώρα δεν υπολογίστηκαν όπως θα έπρεπε τα πράγματα, και στάλθηκε ο Βαϊλάκης. Τελικά χρέη παρατηρητή έκανε ο Γιάννης Τσίχλας. Λοιπόν για τυχών παρεξηγήσεις, όπως εννοείτε θα πω ότι κάθε ίχνος βίας είναι καταδικαστέο, έτσι επισημαίνω ότι δε θα έπρεπε ούτε να οριστεί, αλλά ούτε και να μεταβεί ο Βαϊλάκης στο ματς της Μινωικής.

Και δε μπορώ να ξέρω μέχρι πότε θα πρέπει να διαρκέσει το ‘’εμπάργκο’’. Κάτι ακόμα, γιατί θα πρέπει να εξετάζονται ρεαλιστικά τα πράγματα. Έμαθα ότι σε πρόσφατο παιχνίδι είχε οριστεί για τη Μινωική ως βοηθός ο Μάριος Βισκαδούρος. Και αυτό πρέπει να προσεχτεί από τους αρμόδιους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook