Όλα για το Μεταξοχώρι τους!

Δυο από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας τίτλου του Μεταξοχωρίου, μίλησαν, τηλεφωνικά, στο Σαββατιάτικο ”Παλμό του τοπικού ποδοσφαίρου” και στον Αthletic Radio 104,2.

Ο πρόεδρος Ανδρέας Χαιρέτης εκπροσωπώντας τη πλευρά της διοίκησης, αλλά και ο Νίκος Μανιώρος από πλευράς ποδοσφαιριστών. Και οι δυο επικεντρώθηκαν στο καλό κλίμα που υπήρχε και ήταν το μεγαλύτερο όφελος για το αποτέλεσμα αυτό.

Σχολίασαν επίσης μεταξύ των άλλων ότι ναι μεν στόχευαν στη προσπάθεια ανόδου το καλοκαίρι, αλλά δε περίμεναν ότι τελικά θα έπαιρναν και το τίτλο με τόση ευκολία!

Ο Χαιρέτης επεσήμανε ότι σκοπός είναι να διατηρηθεί το ρόστερ της επιτυχίας και από κει και μετά θα ακολουθήσει ο σχεδιασμός ενόψει του ποιο δύσκολου πρωταθλήματος της Α2 για του χρόνου. Συζήτηση έγινε και για τη φιέστα που έκαναν στο Μεταξοχώρι τη προηγούμενη  Τετάρτη(2/4) όπου τους απένειμαν το τρόπαιο και τα μετάλλια οι άνθρωποι της ΕΠΣΗ.

Τέλος, ο Μανιώρος ήταν ένας από τους παίχτες που έχουν συνδέσει τη παρουσία τους και στο προηγούμενο τίτλο πριν ακριβώς από δέκα χρόνια. Στην επανίδρυση του σωματείου, πήραν το πρωτάθλημα μετέχοντας στη Γ κατηγορία, και στο 3ο όμιλο συγκεκριμένα. Επίσης εκείνη την εποχή έπαιζαν ακόμα οι τωρινοί Γιάννης Μανιώρος, ο Νίκος Κοκοσάλης, και ο τωρινός προπονητής ο Πέτρος Κοκοσάλης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook