Πάντα στοιχίζει το ”μείον” σε κάθε… ταμείο!

Kάθε τι που κάνεις έχει και τις συνέπειες του, αυτό δε λένε για τη ζωή μας; Δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση το ποδόσφαιρο. Οι Ελπίδες ξεκίνησαν το φετινό πρωτάθλημα με αφαίρεση δυο(-2) βαθμών. Τιμωρία από το προηγούμενο πρωτάθλημα, της Α2,όπου η τότε διοίκηση είχε αποφασίσει να μη ταξιδέψει η ομάδα να παίξει με τη […]

Kάθε τι που κάνεις έχει και τις συνέπειες του, αυτό δε λένε για τη ζωή μας; Δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση το ποδόσφαιρο.

Οι Ελπίδες ξεκίνησαν το φετινό πρωτάθλημα με αφαίρεση δυο(-2) βαθμών. Τιμωρία από το προηγούμενο πρωτάθλημα, της Α2,όπου η τότε διοίκηση είχε αποφασίσει να μη ταξιδέψει η ομάδα να παίξει με τη Δόξα Γαλιάς. Στοίχησε λοιπόν αυτό ή δε στοίχησε φέτος;

Φυσικά και στοίχησε λέω εγώ. Προς Θεού, δεν αμφισβητώ το τίτλο του Δεματίου, καμία σχέση. Ξανά μπράβο στους πρωταθλητές του Μανόλη Ψαρουδάκη!

Όμως και στο τομέα της ψυχολογίας παίζει ρόλο το -2,αλλά αποδείχτηκε στο τέλος ότι αυτοί οι δυο βαθμοί έλειψαν πολύ από το ταμείο της ομάδας του Καρτερού στη κούρσα πρωταθλητισμού που έκανε!

Αλλά θα μπορούσε να μάχονταν για την αποφυγή του υποβιβασμού, πάλι θα της έλειπαν(για κάθε ομάδα ισχύει αυτό) οι βαθμοί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook