Ευκαιρία για αποδείξεις στον ΠΑΟΚ!

Στο άρθρο της ημέρας ο Κώστας Παπαδόπουλος εξηγεί πως ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες.

Η κλήρωση της Γ’ Φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΗ έβγαλε ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες το Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Γιούχτα.

Η ομάδα του Νίκου Σουργιά στο φετινό πρωτάθλημα ξεκίνησε με βλέψεις για άνοδο, ωστόσο οι συνεχόμενες ισοπαλίες στην αρχή τον άφησαν πίσω στην διεκδίκηση, χωρίς ωστόσο να έχει παρατήσει τον στόχο για την πρώτη τριάδα.

Τώρα η κλήρωση του κυπέλλου τον έφερε αντιμέτωπο με ομάδα Γ’ Εθνικής που βρίσκεται μάλιστα στις πρώτες θέσεις και έχει την ευκαιρία να αποδείξει αρκετά πράγματα.

Αναμφίβολα από αυτή την αναμέτρηση οι “ασπρόμαυροι” έχουν μόνο να κερδίσουν και να αποδείξουν πως μπορούν να επιστρέψουν στις Εθνικές κατηγορίες και να κάνουν την έκπληξη να αφήσουν έξω τον Γιούχτα!

Σίγουρα θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι στον Κρουσώνα και θα… τραβήξει τα βλέμματα σε όλο το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, καθώς θα κοντραριστούν δύο μεγάλες ομάδες!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook