Tρεις… τριάρες και… ένα και καλό!

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για το καλύτερο έως τώρα Σαββατοκύριακο για τις ομάδες του Ηρακλείου στις Εθνικές κατηγορίες.

Την αρχή την έκανε το Σάββατο ο Εργοτέλης όπου με γκολ των Έφορντ, Κβάτενγκ και Ροβίθη, επικράτησε με 3-1  του Αήττητου Σπάτων στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 13η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ. Ξανά μπήκε στην 5άδα και δείχνει ικανός για ψηλότερα. 

Και μετά την σκυτάλη πήραν την Κυριακή, ο Ηρόδοτος, ο ΟΦΗ και ο ΠΟΑ.

Ο Ηρόδοτος στην μετά – Φουτσίνι εποχή, νίκησε μετά από πέντε σερί ήττες στην Φούτμπολ Λιγκ, 0-1 τον Αιγινιακό. Μία νίκη που του έλειπε και την είχε ανάγκη για να… ξεκολλήσει από τους 12 βαθμούς. 

Στην Σούπερ Λιγκ ο ΟΦΗ φώναξε “παρών” και με πρωταγωνιστή τον Ναμπί που πέτυχε δύο  γκολ-φάουλ αλά Φραντζέσκος, κέρδισε με 3-0 τον Παναιτωλικό, παίρνοντας οξυγόνο και βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Και το… καρέ των επιτυχιών συμπλήρωσε ο ΠΟΑ, που μετά από συναρπαστικό ματς στο «Μαρτινέγκο» επέστρεψε στις νίκες μετά από 10 ματς επικρατώντας με 3-2 του μέχρι πρότινος αήττητου ΟΦΙ. Θετικό και το 0-0 του Γιουχτα με τον Ιωνικό εκτός έδρας.

Τέσσερα.. τρίποντα με μεγάλη σημασία που δεν μπαίνουν στην ζυγαριά γιατί όλα είναι σημαντικά.

Η αλήθεια είναι οτι το 2019 δεν είχε μπει καλά αλλά το διήμερο 19-20 Γενάρη είθε να είναι οδηγός για την συνέχεια. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook