Από… Πρωταγωνιστές έγιναν… κομπάρσοι

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για τους Εργοτέλη και Ηρόδοτο που τις τελευταίες αγωνιστικές έπαψαν “αγάπη να θυμίζουν”….

Η πορεία των δύο ομάδων της πόλης μας το Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ τις τελευταίες αγωνιστικές είναι αντιστρόφως ανάλογη με το ξεκίνημά τους. 

Εργοτέλης και Ηρόδοτος έχουν χάσει το… πνεύμα του νικητή και έχουν ξεχάσει το… άρωμα της νίκης.

Ειδικά ο Ηρόδοτος που ενώ στο ξεκίνημα είχε 3 νίκες σε 4 ματς, μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες (Τρίκαλα 2-0, Βόλος 0-2, Πλατανιάς 5-1, Σπάρτη 3-0, Κέρκυρα 0-2) το τελευταίο διάστημα. Αν βάλουμε και τα ματς με Απόλλωνα Πόντου (0-1) και Α.Ο.Χ / Κισσαμικό (2-0) που προηγήθηκαν της νίκης επί του Εργοτέλη (1-0) μιλάμε για μία νίκη και επτά ήττες στα τελευταία οκτώ ματς! Από τις 21 Νοέμβρη έχει πάρει μόλις τρεις βαθμούς με απολογισμό τερμάτων 1- 17! Κατήφορος…με την Ζωή Λάσκαρη και τον Νίκο Κούρκουλο!

Μία από τα ίδια αλλά όχι τόσο χάλια για τον Εργοτέλη που και αυτός μετά το ξεκίνημα με 4/4, άρχισε και αυτός… αγάπη να θυμίζει. Από την 4η αγωνιστική και τις 17 Νοεμβρίου έχει απολογισμό μία νίκη (2-1 την Παναχαίκή με ανατροπή), δύο ισοπαλίες (1-1 Βόλος και 2-2 Πλατανιάς) και πέντε ήττες (Ηρόδοτος 1-0, Κέρκυρα 1-2, Αιγινιακός 1-0, Απόλλων Λάρισας 1-2 και Ηρακλής 2-1. Πέντε μόλις βαθμοί στο… σακούλι με απολογισμό τερμάτων 8-13.

Μήπως τελικά δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά στραβά αρμενίζουν;  

Άραγε “Τις Πταίει” και από λαμπεροί… Πρωταγωνιστές (για να θυμηθούμε και τις Ελληνικές ταινίες που αναφέραμε προηγουμένως) στιλ.. Παπαμιχαήλ και Αλεξανδράκης, έγιναν.. κομπάρσοι, για να μην πούμε κάτι πιο βαρύ… Τζανετάκοι (καρπαζοεισπράκτορες).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook