Μα ποιοι είναι οι “ερασιτέχνες”;

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο άρθρο της ημέρας στο athleticradio.gr για τον ΟΦΙ, τους παίκτες του και την άγνοια που είχαν οι αθλητικοί συντάκτες για τη νέα δύναμη του Λασηθιώτικου ποδοσφαίρου.

Από το απόγευμα της Τετάρτης διαβάζω συνέχεια και παντού για τους “ερασιτέχνες” ποδοσφαιριστές του ΟΦΙ. Αλήθεια, όλοι εκείνοι που τους αποκαλούν “ερασιτέχνες”, γνωρίζουν ποιοι παίζουν στην ομάδα της Ιεράπετρας και τι παρελθόν έχουν; Γνωρίζουν ότι υπάρχουν παίκτες που έχουν αγωνιστεί μέχρι και την Σούπερ Λιγκ και πως επίσης ο ΟΦΙ μόνο ερασιτεχνικά δεν λειτουργεί;

Ο ΟΦΙ τα τελευταία δύο χρόνια λειτουργεί ως κανονική ΠΑΕ και δεν γνωρίζω αν στην Αθήνα αποκαλούν “ερασιτέχνες” τους παίκτες του επειδή θέλησαν να αναδείξουν την αδυναμία του Παναθηναϊκού να τον κερδίσει;

Μια ομάδα που έχει στην διάθεση της παίκτες όπως ο Μαρτσάκης που έχει παίξει στην Σούπερ Λιγκ με τον Πλατανιά ή τον Παναγιώτου που είναι δανεικός από τον ΟΦΗ και έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο αλλά και πολλούς άλλους παίκτες που έχουν παίξει στην μεγάλη κατηγορία όπως ο Πότσι. Υπάρχουν ακόμα παίκτες όπως ο Πιθαρούλης και ο Χίσι που έχουν φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ.

Και στο κάτω – κάτω, το απόγευμα της Τετάρτης η μόνη ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν η φανέλα και τα ονόματα των ομάδων. Τίποτα περισσότερο για να προκαλεί (τόσο δα) μεγάλη έκπληξη το αποτέλεσμα.

Από την μια υπήρχε ένα κράμα επαγγελματιών του ΠΑΟ με παίκτες από την Κ19 και από την άλλη ο ΟΦΙ που είναι η καλύτερη ομάδα της Γ’ Εθνικής και που θα μπορούσε να σταθεί άνετα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Οπότε, για ποιους “ερασιτέχνες” μιλάμε ρε παιδιά;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook