Γιατί δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη το Ηρόδοτος – Εργοτέλης;

Στο άρθρο της ημέρας του athleticradio.gr ο Μανώλης Θέμελης διερωτάται γιατί το Κυριακάτικο ντέρμπι του Ηρακλείου δεν θα το μεταδώσει τηλεοπτικά η ΕΡΤ3.

Πλησιάζει το ντέρμπι της Κυριακής του Ηροδότου με τον Εργοτέλη (15.00) στην Ν. Αλικαρνασσό για την 7η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ. 

Δύο καλές ομάδες από την ίδια πόλη. που παίζουν ωραίο “ανοικτό” ποδόσφαιρο. Οτι πρέπει για τους φιλάθλους.

Όμως η ΕΡΤ3 επέλεξε να μην το μεταδώσει τηλεοπτικά. Θα δείξει το Δόξα Δράμας – Παναχαϊκή την Κυριακή. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων με πολύχρονη παρουσία στην παλιά καλή Α Εθνική. 

Και το Σάββατο το Πλατανιάς – Τρίκαλα.

Άγνωστο πάντως είναι το πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις για τις επιλογές των αγώνων. Έχουμε διερωτηθεί και στο παρελθόν και ειδικά πέρυσι που στο ξεκίνημα αγνοούσε επιδεικτικά τον ΟΦΗ.

Το κάνει με βαθμολογικά κριτήρια; Επιλέγει “εμπορικά” ματς; Ιστορικά ντέρμπι; Ματς που δεν στοιχίζουν οικονομικά στην ίδια;

Δηλαδή το Ηρόδοτος – Εργοτέλης είναι αντι – εμπορικό; Ή δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον; Ή δεν είναι ντέρμπι; Και κοστίζει τόσο; 

Θα μου πεις δεν μπορεί να τα δείξει όλα. Επιλέγει ένα ματς το Σάββατο και ένα την Κυριακή.

Φέτος δεν έχει δείξει και κανένα ματς από την WEB TV.

Προσωπικά, θεωρώ οτι κακώς δεν το δείχνει η ΕΡΤ3, όπως δεν έδειξε και πριν λίγες μέρες το Πλατανιάς – Α.Ο.Χ / Κισσαμικός (0-0).

ΟΚ έδειξε το Α.Ο.Χ / Κισσαμικός – Ηρόδοτος (2-0) αλλά όχι το Εργοτέλης – Πλατανιάς (2-2).

Είναι ένα θέμα που σηκώνει πολλή κουβέντα. Αλλά το συμπέρασμα είναι οτι όποιος θέλει να δει το Ηρόδοτος – Εργοτέλης έχει μία μόνο επιλογή. Να πάει στο γήπεδο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook