listen live
ακούτε τώρα: 10:00-12:00

Σύνδεση με Real fm - (Νίκος Χατζηνικολάου)

listen live
ακούτε τώρα: 10:00-12:00

Σύνδεση με Real fm - (Νίκος Χατζηνικολάου)

ακολουθεί: 12:00 -14:00

Ανατροπή & Πέναλτι - (Nίκος Μαρκάκης)

e-radio logo

Σολάνο: Θέλω να μείνω στη Λάρισα

«Είχα μια επαφή με τους ανθρώπους στην Αργεντινή γιατί γνωρίζω τον Κριστιάν Μπασέντας που τώρα είναι διευθυντής ποδοσφαίρου της Βελέζ. Με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι αλλά του απάντησα ότι τώρα είμαι παίκτης της ΑΕΛ και είναι δύσκολο γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να φύγω ή όχι. Είχα παίξει και πριν δέκα χρόνια στην Αργεντινή και γνωρίζω

«Είχα μια επαφή με τους ανθρώπους στην Αργεντινή γιατί γνωρίζω τον Κριστιάν Μπασέντας που τώρα είναι διευθυντής ποδοσφαίρου της Βελέζ. Με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι αλλά του απάντησα ότι τώρα είμαι παίκτης της ΑΕΛ και είναι δύσκολο γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να φύγω ή όχι. Είχα παίξει και πριν δέκα χρόνια στην Αργεντινή και γνωρίζω το πρωτάθλημα αλλά και τη ζωή της χώρας. Ήταν απλά μια συζήτηση δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, κανένας δεν έχει έρθει επίσημα σε επαφή μαζί μου για να μου κάνει πρόταση ώστε να φύγω. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της ΑΕΛ και είμαι εντάξει εδώ. Για να είμαι ειλικρινής στο ποδόσφαιρο ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει αλλά σημασία έχει ότι τώρα αισθάνομαι πολύ καλά στην Λάρισα και θέλω να μείνω. Δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί δεν είναι μόνο δική μου απόφαση. Είναι απόφαση και της ομάδας. Θα δούμε τι θα συμβεί αυτό που ξέρω είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της ΑΕΛ. Ο πρόεδρος ξέρει τι έχει συμβεί αλλά κανείς από την Βελέζ δεν τον έχει ενοχλήσει ακόμα για να μιλήσει για μένα. Κανείς», τόνισε ο Περουβιανός μέσος. Αναφερόμενος στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, τόνισε πως ίσως η ομάδα του να άξιζε ένα καλύτερο αποτέλεσμα από την ισοπαλία. «Είμαι περήφανος που σκόραρα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει γιατί αποβλήθηκα αμέσως μετά. Όμως είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Δεν ήταν εύκολο αφού παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε αλλά το σίγουρο είναι ότι παίξαμε πολύ καλά για τριάντα με σαράντα λεπτά. Θα μπορούσαμε να είχαμε πολύ καλύτερο αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος αν και οι επιθετικοί ήταν πιο εύστοχοι αλλά ήταν και δύσκολο λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου». Όσο για την προσωπική του απόδοση, υποσχέθηκε πως θα είναι όλο και καλύτερος μετά το μέτριο ξεκίνημά του στη σεζόν. «Πιστεύω ότι στα τελευταία 3-4 παιχνίδια γίνομαι ολοένα και καλύτερος για την ομάδα μου. Ήταν δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ σε ένα νέο στυλ παιχνιδιού με νέους συμπαίκτες αλλά τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Μπορώ να επικοινωνώ καλύτερα επειδή ξέρω πολλά περισσότερα για την ομάδα και τον τρόπο παιχνιδιού της παίζοντας τόσο καιρό μαζί και πιστεύω ότι θα γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι». Τέλος, ερωτηθείς για το πού στοχεύει η Λάρισα τη φετινή περίοδο, ο διεθνής άσος με μακρά και μεγάλη καριέρα στην Αγγλία απάντησε: «Στόχος μας είναι να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να πάρουμε περισσότερους βαθμούς ειδικά στην έδρα μας, στην οποία σε μερικά παιχνίδια ήμασταν απογοητευτικοί, γιατί χάσαμε αρκετό έδαφος Υπάρχει άλλος ένα γύρος και αν συνεχίσουμε να παρουσιαζόμαστε όπως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τότε έχουμε σημαντικές πιθανότητες να καταφέρουμε να μπούμε στην πεντάδα».

τονίζοντας πως αν και είχε μία επαφή με τη Βελέζ, δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τη θεσσαλική ομάδα. «Είχα μια επαφή με τους ανθρώπους στην Αργεντινή γιατί γνωρίζω τον Κριστιάν Μπασέντας που τώρα είναι διευθυντής ποδοσφαίρου της Βελέζ. Με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι αλλά του απάντησα ότι τώρα είμαι παίκτης της ΑΕΛ και είναι δύσκολο γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να φύγω ή όχι. Είχα παίξει και πριν δέκα χρόνια στην Αργεντινή και γνωρίζω το πρωτάθλημα αλλά και τη ζωή της χώρας. Ήταν απλά μια συζήτηση δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, κανένας δεν έχει έρθει επίσημα σε επαφή μαζί μου για να μου κάνει πρόταση ώστε να φύγω. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της ΑΕΛ και είμαι εντάξει εδώ. Για να είμαι ειλικρινής στο ποδόσφαιρο ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει αλλά σημασία έχει ότι τώρα αισθάνομαι πολύ καλά στην Λάρισα και θέλω να μείνω. Δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί δεν είναι μόνο δική μου απόφαση. Είναι απόφαση και της ομάδας. Θα δούμε τι θα συμβεί αυτό που ξέρω είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της ΑΕΛ. Ο πρόεδρος ξέρει τι έχει συμβεί αλλά κανείς από την Βελέζ δεν τον έχει ενοχλήσει ακόμα για να μιλήσει για μένα. Κανείς», τόνισε ο Περουβιανός μέσος. Αναφερόμενος στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, τόνισε πως ίσως η ομάδα του να άξιζε ένα καλύτερο αποτέλεσμα από την ισοπαλία. «Είμαι περήφανος που σκόραρα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει γιατί αποβλήθηκα αμέσως μετά. Όμως είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Δεν ήταν εύκολο αφού παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε αλλά το σίγουρο είναι ότι παίξαμε πολύ καλά για τριάντα με σαράντα λεπτά. Θα μπορούσαμε να είχαμε πολύ καλύτερο αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος αν και οι επιθετικοί ήταν πιο εύστοχοι αλλά ήταν και δύσκολο λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου». Όσο για την προσωπική του απόδοση, υποσχέθηκε πως θα είναι όλο και καλύτερος μετά το μέτριο ξεκίνημά του στη σεζόν. «Πιστεύω ότι στα τελευταία 3-4 παιχνίδια γίνομαι ολοένα και καλύτερος για την ομάδα μου. Ήταν δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ σε ένα νέο στυλ παιχνιδιού με νέους συμπαίκτες αλλά τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Μπορώ να επικοινωνώ καλύτερα επειδή ξέρω πολλά περισσότερα για την ομάδα και τον τρόπο παιχνιδιού της παίζοντας τόσο καιρό μαζί και πιστεύω ότι θα γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι». Τέλος, ερωτηθείς για το πού στοχεύει η Λάρισα τη φετινή περίοδο, ο διεθνής άσος με μακρά και μεγάλη καριέρα στην Αγγλία απάντησε: «Στόχος μας είναι να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να πάρουμε περισσότερους βαθμούς ειδικά στην έδρα μας, στην οποία σε μερικά παιχνίδια ήμασταν απογοητευτικοί, γιατί χάσαμε αρκετό έδαφος Υπάρχει άλλος ένα γύρος και αν συνεχίσουμε να παρουσιαζόμαστε όπως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τότε έχουμε σημαντικές πιθανότητες να καταφέρουμε να μπούμε στην πεντάδα».