listen live
ακούτε τώρα: 14:00-16:00

Derby (Μανώλης Θέμελης)

listen live
ακούτε τώρα: 14:00-16:00

Derby (Μανώλης Θέμελης)

ακολουθεί: 16:00-18:00

Σύνδεση με Real fm (Γιώργος Γεωργίου)

e-radio logo

Κασναφέρης: Θα βρει τον δρόμο του ο ΟΦΗ

Ο τιμ μάνατζερ της Ξάνθης Γιώργος Κασναφέρης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ΟΦΗ, τον Εργοτέλη αλλά και την βράβευση του ως καλύτερος διαιτητής για την περίοδο 2007-2008. Αναλυτικά τι δήλωσε ο πρώην διεθνής διαιτητής: Για την βράβευση του ως καλύτερος διαιτητής την περίοδο 2007-2008: «Πιστεύω πως γενικά για όλους είναι

Ο τιμ μάνατζερ της Ξάνθης Γιώργος Κασναφέρης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ΟΦΗ, τον Εργοτέλη αλλά και την βράβευση του ως καλύτερος διαιτητής για την περίοδο 2007-2008. Αναλυτικά τι δήλωσε ο πρώην διεθνής διαιτητής:

Για την βράβευση του ως καλύτερος διαιτητής την περίοδο 2007-2008: «Πιστεύω πως γενικά για όλους είναι μεγάλη χαρά να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Για εμένα είναι ιδιαίτερα μεγάλη χαρά γιατί τα τελευταία χρόνια οι ποδοσφαιριστές με ψήφιζαν ως έναν από τους τρεις καλύτερους διαιτητές. Φέτος αποτελεί τιμή για εμένα που ψηφίστηκα καλύτερος διαιτητής της χρονιάς. Αυτή η βράβευση αποτελεί την καλύτερη και πιο γλυκιά ανάμνηση της τελευταίας χρονιάς μου στην διαιτησία».

Για την ελληνική διαιτησία: «Η διαιτησία ήταν, είναι και θα είναι ένας από τους πιο χρήσιμους παράγοντες για την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι φυσιολογικό να κάνουν λάθη οι διαιτητές και να διαμορφώνουν ένα αποτέλεσμα. Αυτό που λέω εγώ τώρα αλλά έλεγα και σαν παράγοντας είναι ότι θα πρέπει να αξιολογούμε την συνολική εικόνα του διαιτητή και όχι να μένουμε σε ένα λάθος. Στην Ξάνθη εκφράζουμε, στηρίζουμε αυτήν την άποψη και αυτό προσπαθούμε να λέμε συνεχώς. Ο τρόπος που διευθύνει ο διαιτητής είναι σαν μια ορχήστρα που πρέπει να έχει άψογη λειτουργία. Οι ίδιοι οι διαιτητές και αυτό πίστευα και εγώ είναι ότι θα πρέπει οι ίδιο να κερδίζουν τον σεβασμό των παραγόντων».

Για την θέση του στην Ξάνθη: «Για εμένα δεν υπάρχει πλέον διαιτησία. Το νέο πόστο που έχω αναλάβει με έχει γεμίσει τόσο πολύ, ασχολούμαι τόσες ώρες που δεν προλαβαίνω να σκεφτώ ότι π.χ. σήμερα παίζω παιχνίδι… Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα, σε αυτήν την εταιρία και ο χρόνος θα κρίνει αν ο κύριος Πανόπουλος έκανε σωστή επιλογή. Η ομάδα έχει υγεία, όραμα, υποδομές, εμπειρία και εύχομαι ότι όλα αυτά τα στοιχεία σε συνδυασμό με την δική μου όρεξη για δουλειά που θέλω να βοηθήσω πολύ».

Για την μεταγραφή του Ευθύμη Κοτίτσα: «Ο Ευθύμης Κοτίτσας είναι ένας πολύ καλός και αξιόλογος ποδοσφαιριστής. Είναι διεθνής με πολλές συμμετοχές στις εθνικές ομάδες και το σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής. Η Ξάνθη επενδύει σε Έλληνες ποδοσφαιριστές και αυτό αποτέλεσε σημαντικό λόγο για να μπει στην οικογένεια της ομάδας μας».

Για τον Γιάννη Ματζουράκη: «Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον Γιάννη Ματζουράκη πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι εργατικός, με πολλές γνώσεις και εκρηκτικό ταπεραμέντο. Με τον τρόπο που έχει, την μεθοδικότητα που τον διακρίνει είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει τον ΟΦΗ να βγει από την δύσκολη θέση και θα βρει τον καλό εαυτό του».

Για τον ΟΦΗ: «Φέτος δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι αγωνιστικό αλλά ψυχολογικό. Δυστυχώς το διοικητικό πρόβλημα που υπάρχει μεταφέρεται και στον αγωνιστικό χώρο. Όταν παίξαμε εμείς με τον ΟΦΗ υπήρχαν και τα προβλήματα με τους φιλάθλους και επηρέασαν την ομάδα. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ έχει το υλικό για να παραμείνει στην κατηγορία».

Για τον Εργοτέλη: «Έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Φέτος ο Εργοτέλης δείχνει πολλά καλά στοιχεία που φανερώνουν μια πολύ καλή ομάδα. Υπάρχει μια υγιής διοίκηση, πολύ καλό υλικό και υπάρχει ένας αξιόλογος και καλός προπονητής. Πιστεύω πως μπορεί να έχει μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα».

Για την Ξάνθη: «Το καλοκαίρι ξεκινήσαμε βάζοντας ψηλά τον πήχη. Προσπαθούμε να τον διατηρήσουμε ψηλά και θα κάνουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου στο τέλος της χρονιάς να βρίσκεται η Ξάνθη στις πέντε πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Όταν λέω ότι θέλω να βρισκόμαστε εκεί εννοώ ότι επιθυμούμε να διεκδικήσουμε ένα εισιτήριο για τα Ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης περιόδου».