Πρώτα κοινά χαμόγελα

Για πρώτη φορά χαμογέλασαν ΟΦΗ και Εργοτέλης με τους δύο εκπροσώπους του Ηρακλείου να φεύγουν από το γήπεδο με το τρίποντο κοιτάζοντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον…

Για πρώτη φορά χαμογέλασαν μαζί στο φετινό πρωτάθλημα ΟΦΗ και Εργοτέλης που έφυγαν από τα γήπεδα νικηφόρα βλέποντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, αρχής γενομένης από τους αγώνες κυπέλλου της Τετάρτης.

Εργοτέλης-Λάρισα Οι κιτρινόμαυροι είχαν στο παιχνίδι τους αρχή, μέση και τέλος και κατάφεραν να φύγουν από το τρίποντο απέναντι στην, αήττητη εκτός έδρας, Λάρισα. Παράλληλα ο Εργοτέλης πέτυχε την πρώτη εντός έδρας νίκη μετά από σχεδόν δύο μήνες. Τελευταία φορά που η ομάδα του Ηρακλείου νίκησε στο Παγκρήτιο ήταν στις 14 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Άρη. Έκτοτε ακολούθησαν δύο ισοπαλίες με Λεβαδειακό, ΠΑΟΚ και μια ήττα από τον Πανιώνιο.

Κρατούσε το κλειδί… Ο Πάτρικ Ογκουνσότο. Ο Νιγηριανός για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι μπορεί να σκοράρει με χίλιους διαφορετικούς τρόπους. Δύο φορές βρέθηκε σε θέση βολής και δεν “χαρίστηκε” στον Κοτσόλη.

Ο καλός… Ο Ντιέγκο Σεμπαστιάν Ρομάνο. Ο μικρόσωμος Αργεντίνος για πρώτη φορά στην φετινή περίοδο έδειξε το ταλέντο του. Πάτησε κάθε μήκος και πλάτος του γηπέδου και έκανε σχεδόν τα πάντα. Μόνο γκολ δεν έβαλε. Μάρκαρε, πρέσαρε, έκανε παιχνίδι και γενικώς έδινε το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Ο κακός… Ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός της Λάρισας έδειξε με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ότι μάλλον βρισκόταν σε άλλο γήπεδο… “Είναι αμαρτία να φεύγουμε ηττημένοι από το γήπεδο καθώς σε όλη την διάρκεια του αγώνα ελέγχαμε το παιχνίδι και σε σχέση με προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι. Δυστυχώς μετρούν τα γκολ με αποτέλεσμα να χάσουμε. Η νίκη του Εργοτέλη είναι 100% άδικο αποτέλεσμα” δήλωσε ο τεχνικός των βυσσινί όπου μάλλον παρακολουθούσε άλλο παιχνίδι…

Και ο άσχημος… Οι αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν σε συλλήψεις φιλάθλων του Εργοτέλη(!!) μετά το τέλος του αγώνα διότι κρατούσαν στα χέρια τους καπνογόνα.

Πανσεραϊκός-ΟΦΗ Ο ΟΦΗ πήρε το πρώτο τρίποντο στην φετινή περίοδο και όλοι εύχονται αυτοί οι τρεις βαθμοί να είναι η αρχή για ένα καινούριο ξεκίνημα. Πρωταγωνιστής ο Ζντράβκο Πόποβιτς που ο Παύλος Αδάμος έβγαλε από την ναφθαλίνη και ο Κροάτης επιθετικός ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη με δύο γκολ.

Κρατούσε το κλειδί… Ποιος άλλος; Ο Ζντράβκο Πόποβιτς. Ο Κροάτης επιθετικός βρέθηκε δύο φορές σε θέση βολής και δεν χαρίστηκε στον Πανσεραϊκό. Πήρε τον ΟΦΗ από το “χέρι” και όλοι ευελπιστούν να είναι το ίδιο ζεστός και στα επόμενα παιχνίδια. Το πρώτο γκολ είναι και αντιπροσωπευτικό δείγμα του φαρμακερού αριστερού ποδιού του.

Ο καλός… Ο Παύλος Αδάμος. Ο υπηρεσιακός προπονητής του ΟΦΗ δεν μπορούσε να μην είναι σε αυτήν την θέση. Ο Λαρισαίος στο ντεμπούτο του στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας, την οδήγησε στο πρώτο φετινό τρίποντο και παράλληλα πιστώνεται την επιλογή της τοποθέτησης του Ζντράβκο Πόποβιτς στο αρχικό σχήμα. Εδώ θα μπορούσαν να μπουν και οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που όποιος είδε το παιχνίδι από την τηλεόραση άκουγε μόνο αυτούς να φωνάζουν στο παγωμένο γήπεδο των Σερρών.

Ο κακός… Τα παιδικά λάθη στην άμυνα του ΟΦΗ. Ένα από αυτά είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί ένα αστείο γκολ που ίσως και να στερούσε από την ομάδα του Ηρακλείου ένα θετικό αποτέλεσμα.

Και ο άσχημος… Το παιχνίδι δεν είχε τίποτα που να του προσδώσουμε αυτόν τον χαρακτηρισμό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook