Κοντρέρας: Έτοιμοι για το ντέρμπι

Ετοιμος για τη νίκη στο παιχνίδι με τον Αρη είναι ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Πάμπλο Κοντρέρας. Ο αμυντικός του δικεφάλου μίλησε την Πέμπτη στους δημοσιογράφους και εξήγησε τους λόγους της αισιοδοξίας του.

«Η ομάδα είναι έτοιμη έτοιμη όπως κάθε Κυριακή είτε παίζει με τον Αρη είτε με άλλη ομάδα. Η διαφορά είναι ότι είναι ντέρμπι, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πόλη. Είμαστε στο σωστό δρόμο και θεωρώ ότι με αυτή την τακτική που παίζουμε έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε.

Η αλήθεια ότι δεν έχω μιλήσει με τους συμπαίκτες μου για τον αγώνα, ξέρω όμως ότι το παιχνίδι είναι κάτι ιδιαίτερο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και θέλω τη νίκη για να τους ευχαριστήσουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι με αυτό το ρυθμό. Πήγαμε καλά στα τρία πρώτα ματς βλέπω ότι η δουλειά που κάνουμε αποδίδει.

Είμαστε στην αρχή της σεζόν και είναι λογικό να μην έχουμε φτάσει στο 100% . Υπάρχουν σαφώς περιθώρια βελτίωσης, ιδίως στο δημιουργικό τομέα. Περιμένουμε το παιχνίδι με τον Αρη για να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερη εικόνα. Δεν μπορείς να ξέρεις που θα κριθεί το ματς. Παίζουν πάντα ρόλο οι ιδιαιτερότητες κάθε ματς . Ο Αρης είναι μία ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο με θέαμα αλλά εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε. Με τον Βιτόλο δεν μίλησε για τον αγώνα. Περιμένω να τον κερδίσω και μετά να του μιλήσω».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook