Άλλαξαν τα δεδομένα και με τον Σιμόες

Μετά τον Μπακασέτα φέρεται να βρίσκεται κοντά στην παραμονή του στην ΑΕΚ.

Μετά τον Τάσο Μπακασέτα και ο Αντρέ Σιμόες φέρεται να βρίσκεται κοντά στην παραμονή του στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ και τα επόμενα χρόνια, καθώς άλλαξαν τα δεδομένα και σε αυτή την περίπτωση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος μέσος δεν έχει βρει κάποια πρόταση από το εξωτερικό, η οποία να τον ικανοποιεί και έτσι φέρεται να μελετάει σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να αποδεχτεί την πρόταση, που του έχουν καταθέσει οι πρωταθλητές Ελλάδος. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Σιμόες θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Πορτογάλος μέσος είχε τεθεί εκτός ομάδας, όταν είχε αρνηθεί την πρόταση που του είχε καταθέσει η διοίκηση της Ένωσης, για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο 29χρονος παίκτης είχε βρεθεί κοντά στην Αλ Ουάχντα, όμως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την οικονομική πρόταση της αραβικής ομάδας. Παράλληλα, ο ίδιος επιθυμούσε να παραμείνει στην Ευρώπη και για αυτό τον λόγο έψαξε το τελευταίο διάστημα για κάποια άλλη πρόταση.

Τελικά όλα δείχνουν πως τις επόμενες ημέρες θα ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου και ο Σιμόες θα υπογράψει.

Αυτή η εξέλιξη θα βάλει ουσιαστικά τέλος στην αναζήτηση της ΑΕΚ για έναν ακόμα κεντρικό μέσο, μετά την απόκτηση του Κρστίτσιτς.

Πλέον, η Ένωση θα στρέψει την προσοχή της στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Τέλος, ο Ουζουνίδης βλέπει να αυξάνονται οι επιλογές του για το βασικό σχήμα, μετά την επανεργοποίηση των Μπακασέτα και Σιμόες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook