Ο ΠΑΟΚ έχει πρόταση για τον Πρίγιοβιτς

Σύμφωνα με τα Σερβικά ΜΜΕ πρόταση ύψους 10.000.000 ευρώ από την κινεζική, Guangzhou Evergrande. Για ακόμη μία μεταγραφική περίοδο, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων και να έχει περίοπτη θέση στην επικαιρότητα. Ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί για τον 28χρονο Σέρβο διεθνή φορ – όπως αναφέρει η εφημερίδα της πατρίδας του, […]

Σύμφωνα με τα Σερβικά ΜΜΕ πρόταση ύψους 10.000.000 ευρώ από την κινεζική, Guangzhou Evergrande.

Για ακόμη μία μεταγραφική περίοδο, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων και να έχει περίοπτη θέση στην επικαιρότητα.

Ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί για τον 28χρονο Σέρβο διεθνή φορ – όπως αναφέρει η εφημερίδα της πατρίδας του, Novosti – πρόταση ύψους 10.000.000 ευρώ! Η ομάδα που ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον επιθετικό του “Δικεφάλου” είναι η Guangzhou Evergrande από την Κίνα.

“Θ’ αντισταθεί ο ΠΑΟΚ στην πρόταση της Guangzhou Evergrande”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα. Η ομάδα από το Γκουανγκζού έχει τεχνικό τον Ιταλό, Φάμπιο Καναβάρο. Θα κινηθεί σίγουρα για ενίσχυση στην επιθετική γραμμή καθώς ο 29χρονος Βραζιλιάνος φορ, Αλάν Καρβάλιο, πιθανότατα θ’ αποχωρήσει για τη Γαλατάσαράι.

Στο πρωτάθλημα της περυσινής σεζόν τερμάτισε στη δεύτερη θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια, Shanghai SIPG.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook