Η… μάχη του πρωταθλήματος συνεχίζεται!

Η μάχη του πρωταθλήματος συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και δεν αποκλείεται η δεύτερη μέρα της 13ης αγωνιστικής να επιφυλάσσει εκπλήξεις. Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, με τον Ολυμπιακό να δίνει πολύ δυνατό τεστ στην Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ να θέλει να ανοίξει κι άλλο την ψαλίδα υποδεχόμενος την Λάρισα.

Στις 15:30 ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα της Ξάνθης και θέλει να διατηρήσει ζωντανή την επαφή του με την κορυφή. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή ωστόσο παραμένει αμφίβολο το αν θα αγωνιστεί, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στον τραυματία Χασάν. Χωρίς τον Ντε Λούκας οι γηπεδούχοι οι οποίοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη κόντρα στους «ερυθρόλευκους» από το 2012 προκειμένου να επιστρέψουν παράλληλα στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Στις 19:00 o Aτρόμητος φιλοξενεί στο Περιστέρι τον Άρη και θέλει να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Σε αυτή τους τη προσπάθεια οι γηπεδούχοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του τραυματία Ουγκράι, ενώ για τους «κιτρινόμαυρους», που απώλεσαν στις καθυστερήσεις το τρίποντο κόντρα στον Παναθηναϊκό, απών θα είναι ο Ντιγκινί.

Και στις 19:30 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στο γήπεδο της Τούμπας την Λάρισα φιλοδοξώντας να συνεχίσει απτόητος στον δρόμο των νικηφόρων αποτελεσμάτων που θα τον διατηρήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Κάνιας και τον τραυματία Πέλκα, ενώ  αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Πασχαλάκη. Με αρκετές απουσίες θα παραταχθούν οι «βυσσινί», οι οποίοι προέρχονται από την νίκη με 4-2 επί του Πανιωνίου, αποτέλεσμα με το οποίο πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων:

Ξάνθη – Ολυμπιακός (15:30, EΡΤ HD)

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός (17:15, Novasports 2)

Ατρόμητος – Άρης (19:00, EΡΤ HD)

ΠΑΟΚ – Λάρισα (19:30, Novasports 1)

Πηγή: Sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook