O Ίβανσιτς και ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό

Aποσύρθηκε από την ενεργό δράση σε ηλικία 35 ετών,

Ο Αντρέας Ίβανιστς ο οποίος αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό, 2006-09, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση σε ηλικία 35 ετών, με το τριφύλλι να ευχαριστεί τον Αυστριακό μέσο για τις αναμνήσεις και τον Ίβανσιτς να ανταποδίδει.

Ο Αυστριακός διεθνής μέσος ο οποίος έπαιξε σε Ραπίντ Βιέννης, Σάλτσμπουργκ, Παναθηναϊκό, Μάιντς, Λεβάντε και εν συνεχεία στην Αμερική με την Seattle Sounders και τέλος στην Τσεχία με τη φανέλα της Βικτόρια Πλζεν ανακοίνωσε μέσω twitter την απόφαση του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.

Ο Ίβανσιτς έγραψε:

“Σήμερα μετά από 19 απίστευτα χρόνια αποφάσισα να ανακοινώσω την απόσυρση μου από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τους τελευταίους μήνες ανακάλυψα πως το δυσκολότερο πράγμα για έναν επαγγελματία αθλητή είναι να σταματά.

Το ποδόσφαιρο μου έδωσε τόσα πολλά. Είτε πρόκειται για μια σεζόν, είτε για ένα μόνο παιχνίδι, κερδίζοντας ή χάνοντας. Πάθος, ενθουσιασμός, ενώνει διαφορετικές ομάδες σε διαφορετικές χώρες. Αλλά όλα τα ωραία φτάνουν σε ένα τέλος.

Μεγάλη ευγνωμοσύνη σε όλους, την οικογένεια μου, τους συλλόγους, τους προπονητές, το προσωπικό, τους συμπαίκτες και όλους τους οπαδούς που με υποστήριξαν στη διάρκεια της καριέρας μου. Όλοι πάντα με κάνατε να νοιώθω σαν το σπίτι μου και είναι κάτι το οποίο θα θυμάμαι για πάντα. Ήταν ένα θαυμάσιο ταξίδι. Ευχαριστώ”.

Στον Παναθηναϊκό μέσω των social media ευχήθηκαν ότι καλύτερο στον Αυστριακό και τον ευχαρίστησαν για τις αναμνήσεις με τον Ίβανσιτς να ανταποδίδει και να γράφει και αυτός “ευχαριστώ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook