Επιστροφή στην δράση στην Super League

Μετά από μία εβδομάδα διακοπής λόγω των αναμετρήσεων για τις Εθνικές ομάδες, το πρωτάθλημα της Superleague ξεκινά εκ νέου με τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να δίνουν παιχνίδι για την 7η αγωνιστική.

Πρώτη χρονικά είναι η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ (16:00). ΟΠαναθηναϊκός μετά την πρώτη απώλεια βαθμών στην Τρίπολη θέλει επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Πανιώνιο για να μπει με την καλύτερη ψυχολογία στην τριάδα των ντέρμπι. Εκτός αποστολής ο Κάτσε, διαθέσιμος ο Κουρμπέλης. Σε καλή κατάσταση βρήκε η διακοπή τον «Ιστορικό« που μετρούσε δύο σερί τρίποντα. Επέστρεψε ο Κόστιτς, εκτός οι Μανοΐλοβιτς, Καμαρά. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 1.

Στο γήπεδο όπου την περασμένη σεζόν έκανε την απονομή του πρωταθλήματος, την Ριζούπολη, η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης. Πλήρης με μοναδική απώλεια τον Οικονόμου η Ένωση, λίγες ώρες μετά την απόρριψη της έφεσης για την αφαίρεση τριών βαθμών. Τον πρώτο της βαθμό αναζητά η «Ελαφρά Ταξιαρχία με τον Γιάννη Μαντζουράκη να μην υπολογίζει στον Κοντοέ. Σέντρα στις 19:00, διαιτητής ο Γρατσάνης (Τρικάλων). Μετάδοση από την ΕΡΤ 1.

Το αποψινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 20:30 με ένα παιχνίδι σημαντικού βαθμολογικού διακυβεύματος μεταξύ ΑΕΛ και Λαμίας για την μάχη της ουράς. Σημαντική επιστροφή για τους «βυσσινί» η παρουσία του Βαγγέλη Μόρα στο κέντρο της άμυνας, με τους τιμωρημένους Ζίζιτς και Καρανίκα να μην υπολογίζονται. Με τον Μπερτόλιο παρόντα στην θεσσαλική πόλη η ομάδα του Μάκη Χάβου, που δεν θα έχει την υποστήριξη των φιλάθλων της στο γήπεδο. Διαιτητής ο Κομίνης (Θεσπρωτίας), τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

16:00 Παναθηναϊκός – Πανιώνιος ΕΡΤ1
18:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός Novasports 1
19:00 Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ ΕΡΤ 1
20:30 ΑΕΛ – Λαμία

Πηγή: Sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook