Σκέφτεται να βάλει τον Τσόσιτς στο Ηράκλειο

Ο Ουζουνίδης θέλει να φρεσκάρει την ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται να σκέφτεται τη χρησιμοποίηση του Ούρος Τσόσιτς στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ, στην επικείμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο.

Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να φρεσκάρει την ενδεκάδα της ομάδας του, καθώς θεωρεί πως ορισμένοι παίκτες έχουν καταπονηθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Με δεδομένη την απουσία του Άλεφ και το γεγονός πως δεν υπολογίζει στους Μοράν και Αϊντάρεβιτς, ο Ουζουνίδης φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να καταφεύγει στη λύση του Σέρβου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος.

Ο Τσόσιτς αναμένεται να αντικαταστήσει έναν από τους Σιμόες ή Γαλανόπουλο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, στο ματς με τον ΟΦΗ.  

Από εκεί και πέρα, στις σκέψεις του Ουζουνίδης υπάρχει και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο Γιαννιώτας, αντί ενός εκ των Μάνταλου ή Μπακασέτα.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει καλύψει το χαμένο έδαφος της φυσικής κατάστασης και είναι σε θέση να βοηθήσει την Ένωση στο συγκεκριμένο ματς.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες αλλαγές στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με την Μπεφνίκα για τους ομίλους του Champions League.

Οι Λιβάγια και Λόπες, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι για το ματς με τους Πορτογάλους, αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί στην Κρήτη, με τους Χουλτ και Κλωναρίδη να μένουν στον πάγκο, προκειμένου να είναι «φρέσκοι» στο ματς με την ομάδα της Λισσαβόνας. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook