Η απουσία του Πρίγιοβιτς αλλάζει τα πλάνα του Λουτσέσκου

Θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρες και χάνει τους αγώνες του ΠΑΟΚ με ΟΦΗ (15/9) για το πρωτάθλημα και Τσέλσι (20/9) για το Europa League.

Ο νεαρός Άγγλος που μέχρι σήμερα έχει τέσσερις συμμετοχές με τη φανέλα του Δικέφαλου, όλες ως αλλαγή θα έχει την ευκαιρία να κάνει και την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός.

Ο Ακπόμ έπαιξε 2′ στο Ντα Λουζ και άλλα 14′ στο δεύτερο αγώνα με την Μπενφίκα στην Τούμπα για τα playoffs του Champions League, ενώ είχε 8’ συμμετοχής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης και άλλα 23΄κατά του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Αυτή η τελευταία ήταν και η περισσότερο ενδεικτική καθώς έπαιξε στη κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ και πέτυχε ένα γκολ που λανθασμένα δεν μέτρησε.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και ο Νίκος Καρέλης που δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας με τον νεαρό Άγγλο.

Ο Έλληνας επιθετικός συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Γκενκ, από την οποία ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε ως δανεικό, ωστόσο η μοναδική του αγωνιστική δραστηριότητα το καλοκαίρι ήταν τα 24΄που έπαιξε αντίπαλος της Φόλα Ες την 1η Αυγούστου.

Αν τελικά πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον ΟΦΗ, θα επισημοποιηθεί η επιστροφή του στο Ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 985 ημέρες με την προηγούμενη εμφάνιση του να καταγράφεται στις 4 Γενάρη του 2016 στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στην οποία μάλιστα είχε πετύχει και ένα γκολ.

Από τότε μέχρι σήμερα βέβαια ο Καρέλης έχει παίξει 75 παιχνίδια με την Γκενκ και έχει πανηγυρίσει και 33 γκολ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook