Πρεμιέρα πρωταθλήματος, πράξη δεύτερη

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της Super League, με τα ματς των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να ξεχωρίζουν.

Σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς κινείται το ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και μερικές ώρες καθώς έχουν πραγματοποιηθεί ήδη τέσσερα παιχνίδια με την συνέχεια να δίνεται σήμερα.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το διακύβευμα στα «Πηγάδια» όπου η τοπική Ξάνθη φιλοξενεί (19:15) τον Παναθηναϊκό των μεταγραφικών περιορισμών και του μείον έξι στην βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε σερί αήττητα παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας κόντρα στο «τριφύλλι», με την παράδοση ωστόσο στις πρεμιέρες να βρίσκει την τελευταία νίκη της την σεζόν 2008-09. Εκτός οι Αλμέιδα, Μπρίτο, διαθέσιμος ο Λισγάρας. Στους «πράσινους», την αποστολή δεν ακολούθησαν οι Καμπετσής, Βέργος, Κάτσε, με τον Γιώργο Δώνη να δίνει στον Μουνιέ Ρόλο άτυπου επιθετικού. Σέντρα στην Ξάνθη στις 19:15, τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 1. Διαιτητής ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσων).

Την ίδια ώρα και αρκετά χιλιόμετρα νοτιότερα, στην Νέα Σμύρνη, δύο αντίπαλοι με κλασική κόντρα τα τελευταία χρόνια διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Πανιώνιος και ΟΦΗ παρουσιάσαν ενθαρρυντικό πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας του και καλούνται να δείξουν ανάλογη εικόνα και στις επίσημες υποχρεώσεις τους. Εκτός για τους αλλαγμένους συγκριτικά με πέρσι «κυανέρυθρους» οι Μαλέρμπ, Ντε Ταντεό. Στους Κρητικούς των πολλών μεταγραφών, στην αποστολή βρίσκεται ο Χρήστος Αραβίδης που είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά μετά από ενάμιση χρόνο. Σέντρα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στις 19:15, τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2. Διαιτητής ο Βρέσκας (Πιερίας).

Τελευταία χρονικά αναμέτρηση (21:30) διεξάγεται στο Φάληρο όπου ο Ολυμπιακό αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό. Λίγες ημέρες μετά την σπουδαία νίκη επί της Μπέρνλι για τα πλέι οφ του Europa League οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν το σερί νικών που «τρέχουν» την φετινή χρονιά. Ετοιμάζει rotation ο Μαρτίνς που αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γκιγιέρμε, με τους Χασάν, Νάτχο να διεκδικούν επίσης τα πρώτα λεπτά τους με την φανέλα του Ολυμπιακού. Αρκετά προβλήματα απουσιών πρέπει να διαχειριστεί στους Βοιωτούς ο Άκης Μάντζιος που δεν υπολογίζει στους Βίντεκερ, Μανγκά, ενώ και ο Κρνέτα προέρχεται από τραυματισμό. Σέντρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 21:30, τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1. Διαιτητής ο Κουμπαράκης (Θράκης).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

19:15 Ξάνθη – Παναθηναϊκός ΕΡΤ 1
19:15 Πανιώνιος – ΟΦΗ Novasports 2
21:30 Ολυμπιακός – Λεβαδειακός Novasports 1

Πηγή: Sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook