Πέρασε το μπαράζ, στον… αέρα η έναρξη της Super League!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πέρασε το αίτημα της Football League για μπαράζ και 24 ώρες πριν τη σέντρα στη Super League όλα είναι στον… αέρα!

Τα πάντα για την έναρξη ή μη της Super League θα ξεκαθαρίσουν λίγο μετά τις 14:00, όταν και θα ξεκινήσει το Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της λίγκας και θα συζητήσουν την αναδιάρθρωση πρωταθλημάτων περιόδου 2019-20 και την έγκριση προκήρυξης πρωταθλήματος περιόδου 2018-19.

Πριν από λίγο η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πέρασε με ψηφοφορία το αίτημα της Football League που ζητάει να υποβιβάζονται 3 ομάδες (14ος, 15ος, 16ος της βαθμολογίας)  από τη Super League, να προβιβάζεται ο πρωταθλητής της Football League και ο 13ος της μεγάλης κατηγορίας να παίζει μπαράζ με τον 2ο της δεύτερης εν τάξει επαγγελματικής κατηγορίας.

Η απόφαση αυτή για το μπαράζ πέρασε με ψήφους 10-6 και φέρνει στον… αέρα την έναρξη της Super League μιας και αυτή η απόφαση θα πρέπει να εγκριθεί από το Δ.Σ. της λίγκας που θα ξεκινήσει στις 14:00.

Πλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού απειλείται η σέντρα της πρεμιέρας, καθώς όπως αντιλαμβάνεστε η λίγκα θα πρέπει να δώσει την έγκριση της για να υποβιβάζονται σίγουρα 3 ομάδες της Super League και μια να παίζει μπαράζ για τη σωτηρία της.

Πηγή: Sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook