Στον Παναθηναϊκό ο Βέργος!

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Βέργος καθώς οι πράσινοι έφτασαν σε συμφωνία για να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό με τους ερυθρόλευκους να κρατούν ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 25%.

Mετά τον Αργύρη Καμπετσή ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την απόκτηση και ενός ακόμα νεαρού επιθετικού. Ο λόγος για τον Νίκο Βέργο που έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, την Τρίτη οι πράσινοι έφτασαν σε οριστική συμφωνία με την ομάδα του Πειραιά έτσι ώστε ο παίκτης να μείνει ελεύθερος. Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι θα διατηρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης αντίστοιχο με τις υπόλοιπες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν φέτος από το τριφύλλι.

Ο Βέργος αναμένεται άμεσα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.  Υπενθυμίζεται πως ο Βέργος έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού ενώ έχει περάσει ακόμα ως δανεικός από τους ερυθρόλευκους από Έλτσε, Ρεάλ Μαδρίτης Β΄ και την ουγγρική Βάσας. Τον περασμένο Γενάρη ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στους Μαγυάρους και έτσι επέστρεψε στην ομάδα του Πειραιά από την οποία και μένει ελεύθερος.

Έτσι, ο Γιώργος Δώνης μετά τον Αργύρη Καμπετσή αποκτά μία ακόμα λύση για την γραμμή κρούσης της ομάδας του ενώ αναμένεται και η απόκτηση του ξένου φορ η οποία τοποθετείται χρονικά προς τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου καθώς βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση και με τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό.

Κανένα θέμα συνιδιοκτησίας, κοντά στο 25% το ποσοστό του Ολυμπιακού

Πρέπει να σημειωθεί πως το ποσοστό μεταπώλησης που θα διατηρήσει ο Ολυμπιακός θα κυμαίνεται περίπου στο 25% πράγμα που σημαίνει πως δεν υπάρχει συνιδιοκτησίας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αυτό πρακτικά «μεταφράζεται» πως σε πιθανή πώληση του παίκτη ο Παναθηναϊκός θα είναι αυτός που θα αποφασίσει, με τους ερυθρόλευκους απλά να καρπώνονται κάποια χρήματα με βάση το ποσοστό τους.

Πηγή: Sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook