Ο Ουζουνίδης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα

Στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενόψει της ρεβάνς με την Σέλτικ.

Στο πρώτο ματς στο Σέλτικ Παρκ, η ΑΕΚ έκανε την δουλειά της και με το παραπάνω.

Το γκολ που έψαχνε το πέτυχε και δεν έχασε το ματς. Και ο ίδιος ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε λόγο μετά το παιχνίδι, για τις πιθανότητες πρόκρισης που είναι πλέον στην μεριά της ΑΕΚ. Όμως η δουλειά ακόμα δεν έχει τελειώσει για την Ένωση.

Και ο πρώτος που το ξέρει καλά, είναι ο Ουζουνίδης. Άλλωστε ήδη από την Γλασκώβη είχε μιλήσει για την ανάγκη να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη η ΑΕΚ στην ρεβάνς. Ενώ στην προτελευταία προπόνηση, η οποία μάλιστα έγινε και στον τόπο της επικείμενης… μάχης (λέγε με και ΟΑΚΑ), ο Ουζουνίδης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του συγκέντρωση και σοβαρότητα και τους έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα ακόμα. Δεν έχουμε πάρει την πρόκριση. Πρέπει να μην το ξεχνάμε καθόλου αυτό. Να το έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας. Θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και συγκέντρωση μέχρι και το τελευταίο λεπτό, για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Αυτό που ξεκινήσαμε, πρέπει να είμαστε όπως πρέπει για να το ολοκληρώσουμε» τόνισε μεταξύ άλλων στους παίκτες της ΑΕΚ, ο Ουζουνίδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook