Ο Τζάλμα Κάμπος έχει πρόταση από την Αλάνιασπορ

Η οποία όμως δεν είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει οικονομικά τον ΠΑΟΚ.

Ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο λέει πως αν δεν προκύψουν αποχωρήσεις- πωλήσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ του Δικεφάλου, θα γίνουν όλες και όλες τέσσερις μεταγραφές.

Με τα δεδομένα που έχουν προκύψει αυτή τη στιγμή μόνο μια πώληση ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, διαφαίνεται στον ορίζοντα. Αυτή που αφορά στο Τζάλμα Κάμπος, η οποία ωστόσο κάθε άλλο παρά σίγουρη είναι.

Ο εκπρόσωπος του Τζάλμα εμφανίζει μια πρόταση από την τουρκική Αλάνιασπορ, η οποία είναι πραγματικά καλή για τον ποδοσφαιριστή καθώς του αποφέρει περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο. Από την άλλη πλευρά όμως οι Τούρκοι δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν οικονομικά τον ΠΑΟΚ για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του δεν θα είχε πρόβλημα να συζητήσει την παραχώρηση του Κάμπος ακόμη και με αρκετά λιγότερα χρήματα από τη ρήτρα αποδέσμευσης των 5 εκατομμυρίων που υπάρχει στο συμβόλαιό του. Ωστόσο από τις κρούσεις που έχουν γίνει από την Αλάνιασπορ δεν έχει προκύψει κάποια, σοβαρή τουλάχιστον πρόταση.

Πολλά εξαρτώνται από τη στάση του ίδιου του Τζάλμα, καθώς είναι δεδομένο ότι από το τεχνικό επιτελείο κυρίως, φοβούνται μήπως και ο παίκτης εμφανιστεί δυσαρεστημένος αν χάσει την ευκαιρία να καρπωθεί το μεγάλο συμβόλαιο που του προσφέρουν οι Τούρκοι.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο ίδιος ο Κάμπος παρά τις κινήσεις που κάνει ο εκπρόσωπός του δεν έχει δείξει τάσης φυγής.

Τις επαφές του μάνατζερ του τις θεωρεί ως προεργασία σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ δεν κάνει κίνηση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook