Σιμόες: “Αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ”

Υπογράμμισε πως η ΑΕΚ κατέκτησε δίκαια το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αντρέ Σιμόες υπογράμμισε πως η ΑΕΚ κατέκτησε δίκαια το εφετινό πρωτάθλημα και συμπλήρωσε πως η ομάδα του ήταν ανώτερη από τους αντιπάλους της.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος μέσος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τελικό κυπέλλου, όπου η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά, ο Σιμόες δήλωσε στην εφημερίδα «Έθνος»:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που έχουμε κάνει τόσο στο πρωτάθλημα όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι μια τέλεια σεζόν. Νομίζω πως όποιον και αν ρωτήσεις θα πει ότι δίκαια η ΑΕΚ βρίσκεται στην κορυφή. Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αποδείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα, τόσο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όσο και στα ντέρμπι. Ήμασταν ανώτεροι από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος δήλωσε για τα όσα υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ:

«Εμείς δεν φοβηθήκαμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ ή με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Εμείς πήγαμε εκεί, κάναμε το παιχνίδι μας, συνέβη αυτό που συνέβη, το είδε όλος ο κόσμος. Ήταν ένα παγκόσμιο σκάνδαλο και εκείνοι πρέπει να πληρώσουν τις συνέπειες για ό,τι έκαναν. Εμείς δεν προκαλέσαμε».

Σχετικά με τον επικείμενο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος δήλωσε: «Όχι, δεν χρειάζεται να αποδείξουμε κάτι στον τελικό του Κυπέλλου. Αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, γιατί νικήσαμε σε όλα τα ντέρμπι. Τώρα έχουμε ένα σκληρό τεστ στον τελικό με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο μπορεί να συμβούν τα πάντα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο μέλλον του στην ΑΕΚ: «Μπορεί να είναι μια ξεχωριστή σεζόν, όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, τους φιλάθλους, τη διοίκηση και τον πρόεδρο. Είμαι χαρούμενος εδώ και μακάρι να μείνω και για άλλα χρόνια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook