Σήμερα το πρώτο ραντεβού για τους «4» του Κυπέλλου

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:30) για τους «4» του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αφήσει στην άκρη τα δικαστικά που τον ταλαιπωρούν, λόγω της μη διεξαγωγής του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση επί του Πανιωνίου. 

Λίγα φαίνεται ότι είναι τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα και το σίγουρο είναι πως δεν θα αγωνιστεί ο Λέο Μάτος, ώστε να πάρει ανάσες και να μην κλατάρει, διότι έχει… τραβήξει κουπί από την αρχή της σεζόν.

«Παίζεται» το αν θα αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια ο Πασχαλάκης, διότι έχει στομαχικές διαταραχές. Αν δεν τα καταφέρει, τη θέση του θα πάρει ο Ρέι. Ο Βαρέλα θα είναι ένας εκ των δύο στο κέντρο της άμυνας και ένας εκ των Μαλεζά και Κρέσπο θα τον πλαισιώσει, με τον Έλληνα στόπερ να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Αριστερά θα αγωνιστεί ο Αζεβέδο, αφού ο Βιεϊρίνια θα μετακινηθεί δεξιά ώστε να καλύψει το κενό του Μάτος. Ο Μαουρίσιο θα είναι το ένα από τα δύο αμυντικά χαφ και οι Κάνιας-Σάκχοφ διεκδικούν μια θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Πέλκας θα έχει ελεύθερο ρόλο, ο Μακ θα βρεθεί στο αριστερό «φτερό» και ο Κάμπος στο δεξί, ενώ ο Πρίγιοβιτς θα είναι στην κορυφή.

Στον αντίποδα ο Πανιώνιος , ονειρεύεται Τελικό (που αν τα καταφέρει θα είναι ο πρώτος 20 χρόνια μετά).

Σιώπης, Ντουρμισάι και Τασουλής είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Μια πιθανή ενδεκάδα… Ο Κότνικ θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς θα είναι στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Κόρμπος, Ουάσινγκτον, Μπραχίμι ή Σαββίδης, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς θα είναι οι παίκτες μεσοεπιθετικά και ο Γεσίλ ή ο Νίλσεν που αποκτήθηκε πρόσφατα το «βέλος» στην επίθεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook