Oλοκληρώνεται η 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία σήμερα (19.30), στον αγώνα που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Εντός έδρας οι “ερυθρόλευκοι” έχουν απολογισμό έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Από την άλλη πλευρά, η Λαμία που την περασμένη Τετάρτη απέκλεισε τον Παναθηναϊκό για να προκριθεί στους «8» του κυπέλλου, μακριά από την έδρα της έχει δώσει επτά αγώνες πρωταθλήματος. Νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης, έφερε τέσσερις ισοπαλίες και γνώρισε δύο ήττες.

Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Σισέ και Ταχτσίδη, όπως και τους τραυματίες Οτζίτζα – Οφόε και Ελαμπντελαουί. Τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα έχουν οι Προτό – Φιγκέιρας ή Ιγκόρ, Ενγκελς, Νικολάου, Κούτρης – Ρομαό, Ζιλέ – Μιραλάς, Φορτούνης, Σεμπά – Ανσαριφάρντ. Στην 21μελη αποστολή βρίσκονται και οι Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μποτία, Τζούρτζεβιτς, Χατζισαφί, Μάριν, Μάρτινς, Πάρντο, Βούκοβιτς.

Ο Μπάμπης Τεννές μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, εκτός του τιμωρημένου Όμο, που θα εκτίσει την ποινή του με τους «ερυθρόλευκους».

Στην αποστολή της Λαμίας συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Αρμίτσε Ορτέγκα.

Αναλυτικά η αποστολή των Λαμιωτών: Παπαδόπουλο, Πίτκα, Αναστασιάδη, Κουκόλη, Ασίγκμπα, Κουτρομάνο, Παντελιάδη, Βασιλαντωνόπουλο, Αναστασόπουλο, Μπλάζιτς, Μπουλούλη, Καραγιάννη, Πίτι, Ακόστα, Ορτέγκα, Βάντερσον, Τσούκαλο και Βουό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook