Θέλει να επιστρέψει στην κορυφή η ΑΕΚ

Υποδεχόμενη την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ.

Να κάνει το καθήκον της επιστρέφοντας στην κορυφή της Super League θέλει η ΑΕΚ υποδεχόμενη απόψε την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ (Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr).

Οι «κιτρινόμαυροι» απέχουν δύο νίκες από το να ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο στην πρώτη θέση μετά από 20 χρόνια (!) και σίγουρα κανείς τους δεν θέλει απρόσμενες απώλειες. Πάντως ο Μανόλο Χιμένεθ ζητεί προσοχή και σοβαρότητα για να γίνει το πρώτο βήμα. 

 Ο Ισπανός προπονητής δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του, ωστόσο με δεδομένες και τις απουσίες που υπάρχουν οι σκέψεις του είναι σαφείς. Εκτός πλάνων είναι, πέραν φυσικά των Μάνταλου και Γιόχανσον, άλλα τρία βασικά στελέχη: ο Βράνιες με τραυματισμό στον ώμο, ο Λιβάγια λόγω καρτών και ο Τσόσιτς που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το μυϊκό του πρόβλημα. Ακόμη είναι ασαφές αν θα επιλεγεί η ασφάλεια του 3-4-1-2 ή θα προτιμηθεί τετράδα στην άμυνα. Σίγουρα ο Τσιντώτας θα είναι στο τέρμα και οι Τσιγκρίνσκι και Λαμπρόπουλος στόπερ. Από εκεί και πέρα, σε τριάδα στην άμυνα αριστερό στόπερ θα είναι ο Μπακάκης με τον Λόπες μπροστά του, ενώ σε τετράδα ο πρώτος θα είναι αριστερό μπακ και ο Γκάλο δεξί. Ο Γαλανόπουλος και ένας εκ των Σιμόες (που ενδέχεται να πάρει ανάσες) ή Κονέ θα είναι στον άξονα, ενώ ο Μπακασέτας θα κινείται πίσω από τον Αραούχο με τον Χριστοδουλόπουλο να κινείται λίγο πίσω από τον Αργεντινό και δεξιά. Δεν αποκλείεται σε σχήμα με τέσσερις στην άμυνα ο Λόπες να μείνει στον πάγκο και να παίξει στα άκρα ο Κλωναρίδης.

Αναλυτικά η αποστολή: Η αποστολή: Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Γιαννούτσος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Κλωναρίδης, Γιούσης, Μπακασέτας, Αραούχο, Γιακουμάκης.

Πηγή: sport-fm.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook