O Κάτσε βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας

Καθώς δεν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής που έχει την εφετινή σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Ο Έργκους Κάτσε φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, καθώς δεν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής που έχει την εφετινή σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τον διεθνή Αλβανό μέσο για τη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και τον χρησιμοποίηση μόνο στην αρχή της σεζόν σε κάποια ματς. 

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Κάτσε δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, κάτι που τον ωθεί στο να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πρόθεση των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ είναι να μην παραχωρηθεί ο παίκτης με κανονική μετεγγραφή, εκτός και αν υπάρξει κάποια αξιόλογη πρόταση. 

Οι «ασπρόμαυροι» θα προσπαθήσουν να βρουν στον Αλβανό παίκτη μια ομάδα, στον οποίο θα τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει στην Τούμπα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τότε θα επανεξεταστεί η περίπτωσή του και θα ληφθεί η οριστική απόφαση για το αν θα παραμείνει στο ρόστερ ή αν θα παραχωρηθεί με κανονική μετεγγραφή. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook