O Σαμπράνο έβαλε ξεκάθαρο στόχο

Eνόψει του μεγάλου αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Την πολύ καλή ψυχολογία που υπάρχει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Κάρλος Σαμπράνο.

Ο Περουβιανός αμυντικός, μιλώντας στην NOVA, έβαλε ξεκάθαρο στόχο για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Για την κατάσταση του: “Εντάξει, αυτά υπάρχουν στα ματς, κάποιες φορές γίνονται σκληρά μαρκαρίσματα, όμως το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί και η νίκη της ομάδας, ο πόνος είναι της στιγμής, περνάει μετά”.

Για το αν περίμεναν αυτό το ξέσπασμα: “Ναι, είχαμε δύο εβδομάδες σκληρής δουλειάς, θέλαμε να δώσουμε απαντήσεις. Πετύχαμε νωρίς το γκολ και καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό το σκορ, είναι σημαντικό αυτό γιατί αλλάζει η ψυχολογία σου”.

Για το αν έχει προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ: “Σημασία δεν έχει τόσο το πως έχω προσαρμοστεί εγώ. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα, γιατί αν δεν κερδίζει η ομάδα τα βέλη στρέφονται στην άμυνα”.

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν: “Νομίζω είμαστε στο 100% για αυτά τα παιχνίδια, η ομάδα έχει την ψυχολογία για να κερδίσει όλα τα ματς αρχής γενομένης από το ματς με τον Ολυμπιακό”.

Για το αν χρειάζεται ειδική προετοιμασία για το ντέρμπι: “Σίγουρα η προετοιμασία δεν είναι ίδια. Θέλει διαφορετική προετοιμασία ψυχολογικά. Ξέρω τη σημασία αυτού του ματς, πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς…”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook