Ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική της Super League

Με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Λάρισα (19:30, Novasports) ολοκληρώνεται απόψε η 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Οι «πράσινοι» προέρχονται από το 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και περιμένουν για άλλη μια φορά τον κόσμο τους να βρεθεί στις εξέδρες και να τους βοηθήσει τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και φυσικά στο οικονομικό. Η ΑΕΛ προέρχεται από το […]

Με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Λάρισα (19:30, Novasports) ολοκληρώνεται απόψε η 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από το 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και περιμένουν για άλλη μια φορά τον κόσμο τους να βρεθεί στις εξέδρες και να τους βοηθήσει τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και φυσικά στο οικονομικό.

Η ΑΕΛ προέρχεται από το εντός έδρας 1-1 με τον ΠΑΟΚ και μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι εκ των ουραγών της βαθμολογίας.

Πιθανές συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (4-3-3): Βλαχοδήμος – Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ – Κουρμπέλης, Σιλά, Χίλιεμαρκ – Λουντ, Βιγιαφάνιες, Μολίνς.

Λάρισα (4-2-3-1): Μπόζοβιτς – Ρέντζας, Φάρκας, Ζίζιτς, Γουάλας – Φατιόν, Αγκάνοβιτς – Ντέλετις, Λεοζίνιο, Κριζμάν – Ναζλίδης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook