Αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Ριοζύπολη

Ο Απόλλων φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (19:30).

Στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας, μαζί με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Πανιώνιο, θέλει να βρεθεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1).

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να αποδείξουν ότι έχουν αφήσει πίσω τους τον αποκλεισμό-σοκ από το Europa League, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλήματος που αποτελεί τον μεγαλύτερο στόχο τους τη φετινή σεζόν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε από τους παίκτες του τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, το οποίο θα απλουστεύσει τις προσπάθειές τους στη συνέχεια. 

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ρέι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Λέοβατς. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κάτσε και ο Πέλκας, με τον Κάμπος και τον Μακ στα πλάγια.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Ελ Καντουρί και ο Πρίγιοβιτς θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Μαουρίτσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός και Κουλούρης. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Ντόριαν Λεβέκ, Εβγέν Σάκχοφ, Κάρλος Σαμπράνο, Γκόικο Τσίμιροτ, και Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Από την πλευρά του, ο Χοσέ Κάνιας υπολογίζεται κανονικά από τον Ρουμάνο προπονητή.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς ο Τάσος Παπάζογλου τέθηκε εκτός αποστολής για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας αμυντικός κατά τη διάρκεια της σημερινής τελευταίας προπόνησης αισθάνθηκε ενόχληση στον δικέφαλο και αποκλείστηκε από τις επιλογές του Άκη Μάντζιου.

Επιπλέον, ο Έλληνας προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Ανιέτε, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή του Απόλλωνα:

Τσόβιτς, Ταΐρης, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος, Μπαμπιάρζ, Κονέ, Μάατσεν, Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Ελμπάζ, Μάατσι, Μενδρινός, Καστιγέχος, Βαλλιάνος, Κούρος, Μπαρτολίνι, Χουάρεζ, Μπιτζιμίν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook