Ο ΠΑΟΚ «σφραγίζει» το εισιτήριο της πρόκρισης

Στους ομίλους του Europa League σήμερα κόντρα στην Έστερσουντ.

Ο ΠΑΟΚ θέλει πέρα από το να «σφραγίσει» το εισιτήριο της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League και μια καλή εμφάνιση κόντρας την Έστερσουντ, στη ρεβάνς της νίκης του 3-1 στο γήπεδο της Τούμπας (20:00).

Οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να αφήσουν πίσω τους την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον Λεβαδειακό, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και να πάρουν μια νίκη, που θα τους τονώσει την ψυχολογία, εν όψει της συνέχειας των εφετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, συγκριτικά με το ματς κόντρα στους Βοιωτούς.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους «ασπρόμαυρους» με 4-2-3-1 και τον Ρέι στην εστία. Οι Βαρέλα και Κρέσπο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Λέοβατς και Μάτος να αποτελούν τα δυο πλάγια μπακ.

Οι Τσίμιροτ και Σακχόφ θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, με τους Μακ, Κάμπος και Μπίσεσβαρ να αποτελούν τη μεσοεπιθετική τριάδα. Ο Πρίγιοβιτς θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, οι Σουηδοί αναμένεται να παραταχθούν με τους Κεϊτά, Μουκίμπι, Παπαγιαννόπουλο, Πέτερσον, Βίντριγκρεν, Σέμα, Νούρι, Μπατσίρου, Αϊές, Γκέρο και Γκόντος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook