Πολύ δύσκολο έργο έχει ο Παναθηναϊκός

Αντιμετωπίζει την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές».

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» και θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες του έχουν απομείνει για πρόκριση στους ομίλους του Europa League, μετά την ήττα του 3-2 στο «Απ. Νικολαΐδης» (21:45).

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους Βάσκους και πως θα πρέπει να πιάσουν απόδοση, παρόμοια με αυτή της πρώτης αναμέτρησης, όταν μέχρι το 60’ είχαν κυριαρχήσει και βρίσκονταν μπροστά στο σκορ 2-0.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει από τους παίκτες του να μην επαναλάβουν τα λάθη της πρώτης αναμέτρησης, που έδωσε το δικαίωμα στους Βάσκους να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να φύγουν με προβάδισμα πρόκρισης από την Αθήνα. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει το 4-4-1-1 και σε αυτή την αναμέτρησης.

Το «τριφύλλι» αναμένεται να παραταχθεί με τον Βλαχοδήμο στην εστία και τους Κουτρουμπή και Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Οι Γιόχανσον και Χουλτ θα είναι οι δυο μπακ, με τους Κουρμπέλη και Ζέκα να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων.

Οι Λουντ και Καμπέσας θα είναι οι δυο πλάγιοι μέσοι, με τον Λουτσιάνο να ξεκινάει στην πλάτη του Τσάβες, ο οποίος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. 

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν με τους Αριζαμπαλάγκα, Λέκουε, Νούνιες, Λαπόρτ, Μπαλενθάγα, Βέσγκα, Μπενιάτ, Ραούλ Γκαρσία, Μουνιαΐν, Γουίλιαμς και Αντούριθ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook