“Φρένο” από Τζώρτζογλου – Βοζικάκη

Κατέθεσαν προσφυγή στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, ζητώντας να μην γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ!

Δύο σωματεία της ΕΠΣ Ηρακλείου, καθώς και ο ταμίας της ποδοσφαιρικής Ένωσης του ίδιου νομού, που βρίσκονται ουσιαστικά στην σκέπη του Νίκου Τζώρτζογλου κατέθεσαν προσφυγή στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, ζητώντας να μην γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ!

Προσφυγή στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, ζητώντας την μη τέλεση των εκλογών της ΕΠΟ που είναι προγραμματισμένες για τις 18 Αυγούστου κατέθεσαν δύο σωματεία της ΕΠΣ Ηρακλείου (ΟΦΗ 94 και Α.Ε. Καμηλαρίου), καθώς και ο ταμίας της ΕΠΣ Ηρακλείου και υποψήφιο αναπληρωματικό μέλος στις εκλογές, Γιώργος Βοζικάκης, που ουσιαστικά βρίσκονται υπό την σκέπη του προέδρου της Ένωσης, Νίκου Τζώρτζογλου.

Στην προσφυγή τους θεωρούν μη νόμιμη την σύγκλιση της εκλογικής γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ και παράνομο το καταστατικό, στο θέμα των κωλυμάτων και της θητείας των τακτικών δικαστών.

Η συζήτηση της υπόθεσης αναμένεται ότι θα γίνει μέχρι την Παρασκευή.

Για το θέμα τοποθετήθηκε με γραπτή δημόσια τοποθέτηση ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου: 

«Ως παράγοντας του ποδοσφαίρου αλλά κυρίως ως άνθρωπος που διατηρώ στο ακέραιο την αξιοπρέπεια, την τιμή, την υπερηφάνεια και την μπέσα, δεν επιτρέπω σε κανέναν Κοντονή, σε κανένα ΣΥΡΙΖΑ, σε καμία επιτροπή τάχα μου εξομάλυνσης, αυτών των χρυσοπληρωμένων με μισθούς 10, 12 και 16.000 ευρώ το μήνα, συνεπικουρούμενοι όλοι αυτοί με ελάχιστους σε ποσότητα και ποιότητα παράγοντες, εντός και εκτός συνόρων, να με εξαπατούν, να με κοροϊδεύουν και να μου επιβάλλουν ετσιθελικά το δικό τους σταλινικό πνεύμα δικαίου

Η υπόδουλη στην κυβέρνηση Π.Δ.Ε. της ΕΠΟ κατάφερε να διαλύσει το νομικό καθεστώς της χώρας και να παραδώσει την αυτονομία και ανεξαρτησία του ποδοσφαίρου βορά στις διαθέσεις της κυβέρνησης και του Κοντονή».

Πηγή: sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook