Αποφασισμένος για την απόκτηση του Ζιλέ ο Ολυμπιακός

Ενόψει των play offs του Champions League.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, μια και το «συγκρότημα» του Μπέσνικ Χάσι πήρε σπουδαίο «διπλό» στο Βελιγράδι 3-1 επί της Παρτιζάν και απομένει… μόνο ο επαναληπτικός στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να φιξαριστεί η πρόκριση.

Αυτό σημαίνει πως οι Πειραιώτες μπορούν να κοιτούν ήδη την κλήρωση των play offs, η οποία είναι προγραμματισμένη να γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Αυγούστου στις 13:00 στη Νιόν της Ελβετίας. Παράλληλα, οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν την ευκαιρία να… τρέξουν, χωρίς δεύτερες σκέψεις, τις εξελίξεις που απασχολούν την ομάδα, όπως για παράδειγμα τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού είναι ο Γκιγιόμ Ζιλέ αποτελεί τον αμυντικό μέσο που έχει ζητήσει ο Μπέσνικ Χάσι. Ο παίκτης της Ναντ δεσμεύεται με συμβόλαιο, οι Γάλλοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον αφήσουν… εύκολα, αλλά η επιθυμία του παίκτη, ίσως παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς θέλει να συνεχίσει στην Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους».

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις, ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ωστόσο, οι Πειραιώτες δεν… σταματούν εκεί, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται να κινηθούν για έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει και αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση, αν ολοκληρωθεί το deal.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook