Μετά την Γκόριτσα η Μακάμπι Τ.Α

Ο Πανιώνιος θέλει να πανηγυρίσει την τρίτη εφετινή του ευρωπαϊκή νίκη.

Ο Πανιώνιος θέλει να πανηγυρίσει την τρίτη εφετινή του ευρωπαϊκή νίκη και να κάνει το σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα play off του Europa League, στην πρώτη αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ (19:45 Novasports2HD).

Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από τις εξαιρετικές εμφανίσεις στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης και θέλουν να δώσουν συνέχεια στην πορεία τους προς τους ομίλους. 

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δε θα έχει στη διάθεσή του τους Μασούντ και Χατζησαφί, οι οποίοι λόγω κανονισμού στη χώρα τους, δεν επιτρέπεται να αντιμετωπίσουν Ισραηλινούς. Αυτό αναγκάζει την ομάδα της Νέας Σμύρνης να παραταχθεί με αλλαγές στο βασικό σχήμα, συγκριτικά με το τελευταίο ματς κόντρα στην Γκόριτσα.

Οι «κυανέρυθροι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Κότνικ στην εστία και τους Βλάχο και Σαραμαντά στα άκρα της άμυνας. Οι Οικονόμου και Μπανανά θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί με τους Κόρμπο και Ταπόκο να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων.

Οι Λάμπρου, Μασούρας και Σαββίδης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Γεσίλ στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η «ομάδα του λαού» αναμένεται να παραταχθεί με τους Ράικοβιτς, Σπούνγκιν, Μπεν Χαΐμ, Τίμπι, Νταβιντζάντα, Γκολάσα, Ρικάν, Γιεϊνί, Ατζίλι, Σόενφελτν και Κγιάρτανσον.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook