Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης

Στα play off του Europa League στην πρώτη αναμέτρηση με την Καμπάλα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στα play off του Europa League στην πρώτη αναμέτρηση με την Καμπάλα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και να πάρει εκδίκηση για τον προ διετίας αποκλεισμό του (21:30).

Οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν πως δεν έχει για τους ίδιους σημασία το τι έγινε την τελευταία φορά, που συναντήθηκαν οι δυο ομάδες και υπογραμμίζουν πως το μυαλό τους είναι στραμμένο μόνο στην πρόκριση.

Οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης, εν όψει της δεύτερης αναμέτρησης με τους Αζέρους και παράλληλα να δείξουν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να στηριχθεί στην ομάδα, που προετοίμασε, χωρίς να χρησιμοποιεί στο βασικό σχήμα τους Καμπέσας και Λουτσιάνο, οι οποίοι αποτελούν τα δυο τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, οι «πράσινοι» δε θα έχουν στη διάθεσή τους, τους Κουτρουμπή και Στιλ, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Ο Ουζουνίδης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Βλαχοδήμο στην εστία και τους Μολέντο και Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Οι Χουλτ και Κουλιμπαλί θα είναι οι δυο μπακ, με τους Ζέκα και Κουρμπέλη στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Λουντ και Χατζηγιοβάνης θα είναι οι δυο πλάγιοι μέσοι, με τον Άλτμαν σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μολίνς, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, οι Αζέροι αναμένεται να παραταχθούν με τους Μπεζοτόσνι, Γκουρμπάνοφ, Βέρντιντουπ, Στάνκοβιτς, Μπουλτούις, Χάλιντεϊ, Όζομπιτς, Μαλόνε, Μονρόουζ, Χουσεϊνοφ και Κονέ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook