Επανέρχεται για τον Ολυμπιακό το όνομα του Ζιλέ

Την ίδια στιγμή που οι Τούρκοι στέλνουν τον Λουίς Ιμπάνιες στο λιμάνι.

Στο προσκήνιο επανέρχεται για τον Ολυμπιακό το όνομα του Γκιγιόμ Ζιλέ, καθώς ο 33χρονος παίκτης φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει από τη Ναντ, την ίδια στιγμή που οι Τούρκοι στέλνουν τον Λουίς Ιμπάνιες στο λιμάνι.
Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα θέλουν τον Ζιλέ να απάντησε αρνητικά στη νέα πρόταση της διοίκησης της Ναντ για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.
Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Βέλγος μέσος έχει εκμυστηρευτεί στους συμπαίκτες του, πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.
Ο έμπειρος μέσος φέρεται να αποτελεί επιλογή του Μπέσνικ Χάσι, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής των «ερυθρολεύκων». Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, δεν επιβεβαιώνει κάτι για τη συγκεκριμένη περίπτωση.
Την ίδια στιγμή, ο τουρκικός Τύπος αναφέρει πως οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Λουίς Ιμπάνιες, προκειμένου να ενισχυθούν στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Ο παίκτης της Τράμπζονσπορ είναι Αργεντινός και κάτοχος κροατικού διαβατηρίου. Ο 29χρονος παίκτης φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Κόνιασπορ.
Και σε αυτή την περίπτωση, ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook