Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Λουτσιάνο ο Γκάμπριελ

Ο Βραζιλιάνος υπογράμμισε πως το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού είναι ένας «μαχητής», τον οποίο θα αγαπήσουν οι φίλαθλοι της ομάδας.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Λουτσιάνο Νέβες, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Γκάμπριελ.
Ο Βραζιλιάνος υπογράμμισε στην εφημερίδα «Πράσινη», πως το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού είναι ένας «μαχητής», τον οποίο θα αγαπήσουν οι φίλαθλοι της ομάδας.
 
Χαρακτηριστικά, ο Γκάμπριελ δήλωσε στην «Πράσινη»: «Έμαθα ότι πήγε στον Παναθηναϊκό και χάρηκα πολύ. Είναι πολύ καλός παίκτης. Θα βοηθήσει πάρα πολύ. Θα βοηθήσει πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό, είμαι σίγουρος για αυτό».
Επίσης, ο Βραζιλιάνος συμπλήρωσε: «Είναι πολεμιστής. Παίζει με τρομερό πάθος, ζει το κάθε παιχνίδι έντονα. Το έχουμε αυτό εμείς οι Βραζιλιάνοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο, αλλά ο Λουτσιάνο μάχεται για κάθε μπάλα. Στην Ελλάδα πιστεύω μπορεί να βάλει πολλά γκολ. Δεν ξέρω τι έκανε στην Ισπανία, δεν έχω καθόλου εικόνα μόνο σε ένα ματς με τη Ρεάλ τον είχα δει και είχε κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στην Κορίνθιανς ήταν σούπερ. Γρήγορος με την μπάλα στα πόδια. Και το αριστερό του… τρομερό. Αν του δώσεις χώρο για να σουτάρει από καλή θέση θα σε… σκοτώσει. Φυσικά έχει και τεχνική για Βραζιλιάνο μιλάμε, δεν γίνεται να μην έχει».
Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπορεί να σε απογειώσει. Είναι ό,τι καλύτερο έζησα στην καριέρα μου. Αν πάρει δύναμη ο Λουτσιάνο από τον κόσμο του Παναθηναϊκού τότε μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Και σίγουρα αν κάνει αυτά που μπορεί μέσα στο γήπεδο θα τον λατρέψετε. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να γίνει και αυτός σύνθημα όπως και ο Σισέ. Αρκεί βέβαια να είναι όλη η ομάδα καλή. Δεν είναι μάγος να τα κάνει όλα μόνος του. Αν όμως έχει καλούς συμπαίκτες αυτός θα κάνει τη διαφορά». 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook