Θεωρούν “κλεισμένη” τη μεταγραφή του Ρέι στον ΠΑΟΚ

Στην Αργεντινή θεωρούν σχεδόν κλεισμένη τη μεταγραφή του 26χρονου τερματοφύλακα της Γοδόι Κρουζ.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Γκιγέρμο Οτσόα, ωστόσο, δεν είναι ο μόνος τερματοφύλακας με τον οποίο βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που πέφτουν βροχή από την Αργεντινή “ο Ροντρίγκο Ρέι βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στον ΠΑΟΚ”.

Με βάση τα πιο φρέσκα από τα δημοσιεύματα, ο ίδιος ο 26χρονος τερματοφύλακας φέρεται να επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους της Αργεντινής τις πληροφορίες. Με βάση τα όσα δημοσιεύονται στον αργεντίνικο Τύπο, ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με την Γοδόι Κρουζ (έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018 με τον ύψους 1.90μ. τερματοφύλακα), αλλά η οριστική απόφαση θα ληφθεί αύριο (27/6).

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ελλάδα, το θέμα έχει πάει στον Ιβάν Σαββίδη που θα αποφασίσει να θα ανάψει το “πράσινο φως” ή θα ζητήσει ο ΠΑΟΚ να επιμείνει στην υπόθεση Οτσόα (υπάρχει μία οικονομική διαφορά). Υπάρχει και μία τρίτη εναλλακτική τερμτοφύλακα από την Ευρωπη.

Ο Ροντρίγκο Ρέι έκανε εξαιρετική σεζόν φέτος με τον Γοδόι με 35 συμμετοχές, συνεχίζοντας την άκρως ανοδική του πορεία τα δύο τελευταία χρόνια (η Γοδόι Κρουζ τον είχε αποκτήσει από την Νιούελς) το 2014.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες στην Αργεντινή υπάρχουν διαδοχικά δημοσιεύματα ότι ο Ρέι ήταν στο στόχαστρο της Ρασίνγκ Κλαμπ και της Αταλάντα και όλοι θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook