Κινείται για Οφόε και Καρσελά ο Ολυμπιακός

Θέλει να τρέξει παράλληλα με το θέμα του επιθετικού και τις υπόλοιπες μετεγγραφικές κινήσεις του.

Ο Ολυμπιακός θέλει να τρέξει παράλληλα με το θέμα του επιθετικού και τις υπόλοιπες μετεγγραφικές κινήσεις του, για την ενίσχυση του ρόστερ, εν όψει της νέας σεζόν και σε αυτό το πλαίσιο έχει ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των Βάντις Οτζίτζ Οφόε και Μεντί Καρσελά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση του Καρσελά, για τον οποίο έχει εξαιρετική άποψη ο Μπέσνικ Χάσι. 

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Γρανάδας και είχε πέντε γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, ανάμεσα στους οποίους είναι οι Μονακό, Βαλένθια, Σεβίλλη και Φενέρμπαχτσε, κάτι που σημαίνει πως η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη.

Όσον αφορά στον Οφόε, ο Ολυμπιακός θέλει έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή και ο Χάσι θεωρεί πως ο Βέλγος χαφ είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ο 28χρονος παίκτης κοστολογείται από τη Λέγκια Βαρσοβίας στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα του Τύπου, οι Πολωνοί δεν είναι θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του.

Παράλληλα, στη λίστα των «ερυθρολεύκων» για τις συγκεκριμένες θέσεις βρίσκονται και άλλα ονόματα παικτών, που είτε έχουν προταθεί από τον Χάσι, είτε έχουν τσεκαριστεί από το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook