O Γκαβράνοβιτς έχει προταθεί στον Ολυμπιακό

Και η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά.

Μετά τον Φελίπε Μόρα της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, άλλο ένα όνομα επιθετικού βγήκε στην επιφάνεια.

Από την Κροατία προέκυψε η πληροφορία ότι ο Μάριο Γκαβράνοβιτς προτάθηκε στον Ολυμπιακό και ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ποιος είναι ο Γκαβράνοβιτς; Είναι 27 ετών, επιθετικός, παίζει στην Ριέκα τα τελευταία δύο χρόνια και φέτος είχε 16 γκολ σε 35 αγώνες. Στους πρωταθλητές Κροατίας πήγε τον Ιανουάριο του 2016 από την Ζυρίχη, με τη μεταγραφή του να φτάνει κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Με την Ριέκα έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2018 και φέρεται να ψάχνεται για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Έχει προταθεί λοιπόν στους “ερυθρόλευκους” και περιμένουμε τις επόμενες μέρες για τις εξελίξεις.

Ο Γκαβράνοβιτς έχει αγωνιστεί σε Λουγκάνο (24 συμ., 8 γκολ),  Ξαμάξ (20 συμ., 10 γκολ), Ιβερντόν Σπορ (22 συμ., 8 γκολ), Σάλκε (19 συμ., 6 γκολ), Μάιντς (6 συμ.), Ζυρίχη (110 συμ., 37 γκολ, 18 ασίστ) και Ριέκα (50 συμ., 23 γκολ, 7 ασίστ), ενώ μετρά 11 συμμετοχές και 4 γκολ με την εθνική Ελβετίας.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι ο 24χρονος Χιλιανός Φελίπε Μόρα και για αυτόν θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες, ώστε να τον κάνει δικό του πριν από το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, που ξεκινάει στα μέσα Ιουνίου.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook