Ο Σιμόες υπογράμμισε πως δεν έχει κριθεί τίποτα

Παρά το προβάδισμα 2-1 της ΑΕΚ από τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Ο Αντρέ Σιμόες υπογράμμισε πως παρά το προβάδισμα 2-1 της ΑΕΚ από τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, δεν έχει κριθεί τίποτα και πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την Ένωση, προκειμένου να πάρει την πρόκριση.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος μέσος τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να μπει στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, έχοντας βγάλει από το μυαλό της το πρώτο ματς των δυο ομάδων.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε ο Σιμόες στο match programme της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακός:

«Eκτιμώ ότι τα πράγματα είναι λίγο πιο βολικά για εμάς σε σχέση με ό,τι ίσχυε πριν από το πρώτο ματς. Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που βοηθάει πολύ στην αυτοπεποίθησή μας ως ομάδα, ήταν μία δύσκολη νίκη σε μία δύσκολη έδρα, αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα! Θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να ξεκινήσουμε από το μηδέν, σαν να μην υπάρχει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα» δηλώνει ο Αντρέ Σιμόες στο official match programme του μεγάλου αγώνα της Τετάρτης στο Ολυμπιακό Στάδιο».

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook