Εξετάζει Μπακαλί ο Ολυμπιακός

Για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Την περίπτωση του Ζακάρια Μπακαλί φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εντάξει το όνομα του 21χρονου ποδοσφαιριστή στη μετεγγραφική τους λίστα και αναμένεται να κινηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι για την απόκτησή του από τη Βαλένθια.

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής, με μαροκινή καταγωγή βρίσκεται στο στόχαστρο και της Άντερλεχτ, η οποία επίσης ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του.

Ο Μπακαλί μετράει την εφετινή σεζόν 16 συμμετοχές και ένα γκολ με τις «νυχτερίδες», όμως έχει ξεκινήσει μόλις μια φορά βασικός.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιβεβαιώνουν μέχρι στιγμής τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και τονίζουν πως η προσοχή τους είναι στραμμένη στην εξασφάλιση του πρωταθλήματος και στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, πριν ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Άλλωστε, σημαντικό ρόλο στις μετεγγραφικές κινήσεις θα παίξει και ο προπονητής, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας την επόμενη σεζόν, αν δεν προτιμηθεί η παραμονή του Τάκη Λεμονή στον πάγκο της ομάδας.

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook