Η ΑΕΚ ξεκίνησε τις προσπάθειες για την παραμονή του Αραούχο

Στο έμψυχο δυναμικό της και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες προσπάθειες για την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στο έμψυχο δυναμικό της και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης του δανεισμού του παίκτη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Στην πρότασή τους τονίζουν πως θα καλύψουν το συμβόλαιο του παίκτη, το οποίο ανέρχεται στις 800 χιλιάδες ευρώ, ενώ θα προσφέρουν ενοίκιο στη Λας Πάλμας, το οποίο θα αγγίζει τις 700 χιλιάδες ευρώ. Παράλληλα, στη συμφωνία των δυο πλευρών θα υπάρχει ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη το καλοκαίρι του 2018.

 Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αραούχο έχουν εκφράσει ομάδες από την Κίνα και την Τουρκία, ενώ άγνωστο παραμένει το μέλλον του Αργεντινού στην ισπανική ομάδα, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν θα υπάρξει αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία. 

Stoiximan: Κορυφαίες αποδόσεις – αγώνες με 0% γκανιότα κάθε μέρα! Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές, αναλήψεις εντός 2-3 ημερών! Δείτε τις αποδόσεις στο Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook