Mπεργκ: “Πάντα πιστεύω ότι θα σκοράρω πριν τα παιχνίδια”

Yπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός φτιάχνει την αυτοπεποίθησή του με νίκες, όπως αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Μάρκους Μπεργκ υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός φτιάχνει την αυτοπεποίθησή του με νίκες, όπως αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Σουηδός επιθετικός αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του «Απόστολος Νικολαΐδης» και στο γκολ που σημείωσε.

Ο Μπεργκ μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη».

Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη σημασία της νίκης: «Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς, ήταν κάτι που θέλαμε πολύ και το πιστεύαμε. Πιστεύω πως ήταν πραγματική νίκη για μας»

Για το αν δίνει αυτοπεποίθηση: «Πρέπει να παίρνουμε αυτοπεποίθηση από τα μεγάλα παιχνίδια. Όπως έχω ξαναπεί αν συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες για καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια».

Για το αν πίστευε στο γκολ: «Το πίστευα. Πάντα πιστεύω ότι θα σκοράρω πριν τα παιχνίδια. Όταν δεν τα καταφέρνω είμαι απογοητευμένος… Ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα που έβαλα αυτό το γκολ μπροστά στους οπαδούς».

Για το αν θεωρεί καλό αντίπαλο τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο: «Δεν νομίζω πως θα παίξει κάποιο ρόλο ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε τον ημιτελικό και να βρεθούμε στον τελικό. Θα είναι δυο καλά παιχνίδια απέναντι σε καλούς αντιπάλους και ελπίζω να τα καραφέρουμε να προκριθούμε».

Για την παρουσία του κόσμου στο ντέρμπι: «Είναι φανταστικό να παίζεις σε αυτό το γήπεδο όταν είναι γεμάτο. Αυτό είναι κάτι που θέλουμε, είναι σημαντικό για την ομάδα να έχει τέτοια στήριξη. Μας δίνει έξτρα κίνητρο και έξτρα ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση για να πάρουμε τη νίκη».

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook